Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Επίσκεψη δημοσιογράφων & εκπροσώπων tour operators από τη Ρουμανία σε νησιά του Ιονίου

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, με το Γραφείο του ΕΟΤ της Ρουμανίας, οργανώθηκε ταξίδι εξοικείωσης με σκάφος αναψυχής σε Λευκάδα, Κεφαλλονιά, Ιθάκη, Μεγανήσι και κοντινές περιοχές κατά το διάστημα 10 – 17 Ιουνίου με τη συμμετοχή έξι δημοσιογράφων και ενός εκπροσώπου του tour operator Aerotravel, ο οποίος συνδέει τα τελευταία χρόνια με πτήσεις charter το Βουκουρέστι με το Άκτιο και δραστηριοποιείται κυρίως στη Λευκάδα.

Το σκάφος παραχωρήθηκε δωρεάν από την εταιρεία «Katopodis yachting», με πλήρωμα και όλα τα έξοδα κίνησης, από την εταιρεία «Ionian Activities» για την πραγματοποίηση αυτού του ταξιδιού και την προβολή των παραπάνω τουριστικών προορισμών του Ιονίου, στην αγορά της Ρουμανίας.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Στο ταξίδι συμμετείχαν τα παρακάτω μέσα ενημέρωσης:

1) To τηλεοπτικό δίκτυο Antena 1 Ρουμανίας (2ο σε τηλεθέαση στη Ρουμανία, 1.500.000 θεατές το λεπτό και 20 – 24% μερίδιο στην ζώνη υψηλής τηλεθέασης).

2) Η διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού National Geographic Traveler Ρουμανίας (το σημαντικότερο ταξιδιωτικό περιοδικό στη Ρουμανία με πολύ ποιοτικά άρθρα και φωτογραφίες), οι αναγνώστες του οποίου είναι άνθρωποι που ταξιδεύουν συχνότερα, καθώς επίσης το διαβάζουν όλα τα στελέχη της ταξιδιωτικής αγοράς.

3) Το περιοδικό Libertatea pt. femel, κυκλοφορίας 46.000 τεύχη την εβδομάδα. Ποιοτικό περιοδικό που ανήκει στο διεθνή όμιλο Ringier και απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες.

4) Το Economica.net, ενημερωτικό site για την οικονομία και την επιχειρηματικότητα, με 140.000 μοναδικούς επισκέπτες ανά μήνα.

Τέλος, συμμετείχε στην αποστολή η Alina Nicole, διευθύντρια Ανάπτυξης (project manager) του tour operator Aerotravel, ενός σημαντικού και ανερχόμενου γραφείου που πραγματοποίησε φέτος μια πολύ δυναμική και πρωτότυπη καμπάνια προβολής της Ελλάδας και προσπαθεί να διευρύνει τις δραστηριότητες του στη χώρα μας.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram