Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Σκιάθου: Ταξίδια εξοικείωσης δημοσιογράφων από το εξωτερικό στο νησί

 

Τον προσεχή Απρίλιο θα επισκεφτεί τη Σκιάθο ομάδα Τούρκων δημοσιογράφων, στο πλαίσιο ταξιδιού εξοικείωσης που οργανώνει ο δήμος Σκιάθου με στόχο την προβολή του νησιού στη γειτονική χώρα.

Επιπλέον, η Γαλλία και ιδιαιτέρως το Παρίσι, αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους για τη δημοτική αρχή της Σκιάθου, με την πρόσφατη επίσκεψη της γνωστής δημοσιογράφου Dominique Savidan να καταγράφεται ως ένα ακόμη σημαντικό βήμα στη διεθνή τουριστική προβολή του νησιού.

Η δημοσιογράφος επισκέφτηκε το ιστορικό κέντρο, τα μουσεία Αλ. Παπαδιαμάντη, Ναυτικής και Πολιτιστικής Παράδοσης, Σκιαθίτικο Σπίτι, Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας, την ιερά μονή Ευαγγελισμού, το Κάστρο, τις παραλίες Κουκουναριές, Λαλάρια, Τσουγκριάς, καταγράφοντας τις ομορφιές του νησιού σε τετρασέλιδο αφιέρωμα στο ένθετο «Le Parisien – Weekend».

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Εξίσου σημαντικό ήταν το ταξίδι εξοικείωσης δημοσιογράφων από τη Ρουμανία, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα και περιελάμβανε ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο, στα μουσεία, στην ιερά μονή Ευαγγελισμού, στο Κάστρο, στις παραλίες Κουκουναριές, Ξέρξης, Ελιάς, Άγκιστρος, Λαλάρια και Τσουγκριάς.

Τα δημοσιεύματα από το ταξίδι των δημοσιογράφων απευθύνονται σε μέσο και ανώτερο κοινό, σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης όπως Marie Claire, Harper’s Bazaar, ExtraVita.ro.

Στο μεταξύ, μετά από αίτημα του Δήμου Σκιάθου προς την αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines, στο χειμερινό εβδομαδιαίο πρόγραμμα πτήσεων της Olympic Air προστέθηκε μια ακόμα πτήση κάθε Τετάρτη.

Έτσι, μέχρι τέλους του χειμερινού προγράμματος η γραμμή θα καλύπτεται με τρεις πτήσεις την εβδομάδα.

 

Πηγή: www.taxydromos.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media