Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Ο Δήμος Κέας συμμετείχε στη διεθνή έκθεση BIT 2020 στο Μιλάνο

Στη διεθνή τουριστική έκθεση BIT 2020 στο Μιλάνο (9 – 11 Φεβρουαρίου), που φέτος συμπλήρωσε 40 χρόνια λειτουργίας, συμμετείχε ο Δήμος Κέας.

Το περίπτερο της Κέας (Τζια) φιλοξενήθηκε στο ευρύτερο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στο οποίο συμμετείχαν συνολικά 21 νησιά.

Η φετινή έκθεση σημείωσε μεγάλη επιτυχία, καθώς πλήθος κόσμου την επισκέφθηκε. Οι επισκέπτες του περιπτέρου της Κέας έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μικρά νησιά που προωθούν τον εναλλακτικό τουρισμό και τις οικογενειακές διακοπές.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Η εκπρόσωπος του νησιού, η Ειρήνη Πούλη, Πρόεδρος του Συλλόγου Τουριστικών Καταλυμάτων Κέας «Ο Ξενομήδης», πραγματοποίησε ενδιαφέρουσες συναντήσεις με bloggers από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και δημοσιογράφους που εκδήλωσαν την πρόθεση να επισκεφθούν την Κέα, να τη φωτογραφίσουν και να δημιουργήσουν βίντεο και άρθρα για το νησί.

Σε όσους επισκέφθηκαν το περίπτερο διανεμήθηκε έντυπο υλικό και χάρτες, ενώ ενημερώθηκαν και για τον τουριστικό ιστότοπο της Κέας destinationkea.com, στον οποίο θα μπορούσαν να βρουν περισσότερες πληροφορίες.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Share Post