Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Δήμος Κέας: 1ο Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τον τουρισμό

Ο Δήμος Κέας θέλοντας να ενισχύσει τους Δημότες που στελεχώνουν ή πρόκειται να στελεχώσουν τις τουριστικές μονάδες της περιοχής, διοργανώνει το 1ο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για τον Τουρισμό για τους δημότες του.

Στόχος του προγράμματος είναι να δοθεί η δυνατότητα σε νέους ανθρώπους, αλλά και στους τοπικούς επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται ήδη στον κλάδο και ενδεχομένως διαθέτουν μόνο εμπειρική γνώση του αντικειμένου, να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ υψηλού επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση, στον τόπο τους και να αποκτήσουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις γύρω από την σύγχρονη προσέγγιση στον κλάδο των τουριστικών επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα αποτελείται από δύο κύκλους:

▶ Ο κύκλος Α περιλαμβάνει πέντε θεματικές ενότητες και θα απευθύνεται σε ευρύ κοινό (νέοι χωρίς εξειδίκευση και τοπικοί επιχειρηματίες του τουρισμού).

▶ Ο κύκλος Β περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση σε τεχνικές δεξιότητες και κυρίως απευθύνεται στους νέους του νησιού (F&B, Housekeeping κλπ).

RevitUp – Digital & Revenue Management

Στο τέλος του προγράμματος θα χορηγηθεί πιστοποιητικό ολοκλήρωσης (Certificate of Attendance) σε όσους το παρακολούθησαν ανελλιπώς.

Ο χώρος διεξαγωγής των σεμιναρίων θα είναι το Δημοτικό Σχολείο της Ιουλίδας.

Σύντομα θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα των μαθημάτων και των εισηγητών.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε έως τις 13 Φεβρουαρίου:
ΔΗΜΟΣ ΚΕΑΣ: Ευγενία Λέπουρα – τηλ.: 2288 360020 – email: info@kea.gr
ΚΕΠ ΔΗΜΟΥ ΚΕΑΣ: τηλ.: 2288 021150

 

Δείτε ΕΔΩ την αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Share Post