Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Δημιουργία μεγάλου αριθμού παραθεριστικών κατοικιών δίπλα στο Miraggio Thermal Spa Resort

 

Σύντομα αναμένεται η έγκριση της άδειας δόμησης για την κατασκευή του τουριστικού χωριού, που θα αναπτύξει η εταιρεία Mare Village, δίπλα στο 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα Miraggio Thermal Spa Resort, στην περιοχή Κάνιστρο στο Παλιούρι της Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

Τα έργα προϋπολογισμού 50 εκατ. ευρώ, προβλέπουν τη δημιουργία παραθεριστικών κατοικιών (τουριστικές κατοικίες) δυναμικότητας περίπου 400 ατόμων σε έκταση περίπου 132 στρεμμάτων.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Ο σχεδιασμός των επενδυτών προβλέπει τη σύνδεση του «χωριού» των παραθεριστικών κατοικιών με το Miraggio Thermal Spa, που έχει κατασκευάσει σε παρακείμενη έκταση η συνδεδεμένη εταιρεία με την Village Mare, Med Sea Health.

Οι εταιρείες Mare Village και Med Sea Health αρχικά ήταν ρωσικών συμφερόντων, αλλά από το 2019 έχουν περιέλθει υπό τον έλεγχο Βούλγαρων επενδυτών, με τον Σάνκο Πέσεβ να κατέχει τη θέση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου.

 

Πηγή: www.capital.gr

 

Σημείωση:

To Miraggio Thermal Spa Resort, που απλώνεται αμφιθεατρικά σε μία έκταση 136 στρεμμάτων πάνω στην πλαγιά ενός λόφου, με τη δική του ιαματική πηγή και μπροστά σε μία παραλία 800 μέτρων, διαθέτει 300 δωμάτια και σουίτες με θέα στο Αιγαίο ή στους καταπράσινους κήπους, από τα οποία τα 48 διαθέτουν ιδιωτική πισίνα, εστιατόρια, bars, το 3.000 τ.μ. Myrthia Thermal Spa, συνεδριακό κέντρο για 480 άτομα, μαρίνα για 81 σκάφη αναψυχής και θαλαμηγούς μήκους μέχρι 40 μέτρων κ.ά.

Η νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία του Miraggio, προγραμματίζει την κατασκευή 130 ιδιωτικών πολυτελών κατοικιών (Mare Village), οι οποίες θα διατεθούν προς πώληση αμέσως μετά.

 

Πηγή: www.miraggio.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media