Παρασκευή 29 Μαϊου 2020

Δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας για κρατήσεις στα εστιατόρια της Ρόδου

 

Ακόμα και ηλεκτρονικά θα μπορούν να κάνουν κράτηση στα εστιατόρια της Ρόδου οι τουρίστες που θα επισκέπτονται το νησί από τη φετινή τουριστική περίοδο, καθώς το σωματείο των εστιατόρων αποφάσισε να θέσει τη συγκεκριμένη υπηρεσία στη διάθεση των τουριστών για να τυγχάνουν ακόμα πιο άμεσης εξυπηρέτησης και να μπορούν να απολαμβάνουν την τοπική γαστρονομία κάνοντας χρήση της τεχνολογίας.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα κρατήσεων στα εστιατόρια της Ρόδου, θα τεθεί σε εφαρμογή σε λίγους μήνες, καθώς αυτό το διάστημα γίνεται η προετοιμασία ώστε να μπει σε πλήρη λειτουργία, μέσα στο Μάιο.

Ο πρόεδρος των εστιατόρων της Ρόδου, Γιάννης Κλούβας, δήλωσε ότι  η πλατφόρμα που θα δημιουργηθεί σύντομα θα δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του νησιού, να επιλέγουν όποιο εστιατόριο τους ενδιαφέρει σε κάθε περιοχή, να βλέπουν φωτογραφίες του και να ενημερώνονται για τα φαγητά που προσφέρει. Έτσι θα μπορούν να κάνουν κράτηση για τη μέρα και την ώρα που επιθυμούν ώστε να αποφεύγουν την ταλαιπωρία της αναμονής και τη σπατάλη χρόνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να αναρτούν και φωτογραφίες από την εμπειρία τους στα εστιατόρια, επικοινωνώντας με αυτό τον τρόπο και με άλλους επισκέπτες της πλατφόρμας.

 

Πηγή: www.rodiaki.gr