Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Διεθνής βράβευση για τη Θεόφιλος Χαλκιαδάκης Α.Ε. – Cactus Hotels

Ένα ακόμη βραβείο αυτή τη φορά με διεθνή χαρακτήρα προστίθεται στο ενεργητικό της επιχείρησης Θεόφιλος Χαλκιαδάκης Α.Ε.

Συγκεκριμένα σε μια ιδιαίτερα λαμπρή τελετή απονομής βραβείων, η οποία έλαβε χώρα στο Σαν Φρανσίσκο, The Bizz Americas 2019, στις 24 Αυγούστου 2019 η παγκόσμια συνομοσπονδία επιχειρήσεων απένειμε βραβεία και τιμητικά πιστοποιητικά αντίστοιχα, σε επιχειρήσεις καθώς και σε σημαντικά στελέχη των επιχειρήσεων αυτών.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Στα Cactus Hotels απονεμήθηκε το βραβείο «Inspirational Company». Στους κυρίους Χαλκιαδάκη Νίκο, Χαλκιαδάκη Θεόφιλο Φραγκίσκο και Κρασανάκη Βασίλη απονεμήθηκαν τιμητικοί τίτλοι στο Business Leadership.

Στον κ. Ντερέκα Κώστα τιμητικό τίτλο στο Business Management, στον κ. Χαλκιαδάκη Μιχάλη τιμητικό τίτλο στο Quality Management και στην κα. Μπορμπουδάκη Εύα τιμητικό τίτλο στο Marketing Management.

Ο Νίκος Χαλκιαδάκης, CEO of Cactus Hotels δήλωσε τα εξής: «Ευχαριστώ για άλλη μια φορά τη διοίκηση και το προσωπικό των Cactus Hotels. Τα βραβεία που αποσπά η επιχείρηση είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς όλων που με κόπο καθημερινά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους επισκέπτες μας. Νιώθω μεγάλη τιμή που η επιχείρησή μας δίνει το παρόν και βραβεύεται ανάμεσα σε αξιόλογες επιχειρήσεις διεθνούς εμβέλειας».

 

Σχετικά με Cactus Hotels
Τα Cactus Hotels είναι μια οικογένεια ξενοδοχείων τα οποία βρίσκονται στη βόρεια μεριά του νησιού της Κρήτης, στη Σταλίδα. Συνδυάζουν τη θέα του Κρητικού πελάγους με τη θέα του βουνού. Τα Cactus Hotels αποτελούν τον ιδανικό προορισμό διακοπών για κάθε είδους διακοπές, με πληθώρα επιλογών διαμονής, ακόμα και για τον πιο απαιτητικό πελάτη. Το μοναδικό περιβάλλον τους απελευθερώνει από τη ρουτίνα και δημιουργεί αξέχαστες αναμνήσεις.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Share Post