Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Διεθνής βράβευση για την Chnaris Hotel Management, Development & Consulting

Με το βραβείο Διακεκριμένης Επιχειρηματικής Αριστείας «Excellence in Business Award 2017» από την Παγκόσμια Συνομοσπονδία Επιχειρήσεων (World Confederation of Business), τιμήθηκε η Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. στο Ντουμπάι.

Η Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A., διακρίθηκε με τις πρακτικές που ακολουθεί σε όλους τους τομείς δράσης της και βραβεύτηκε από την Παγκόσμια Συνομοσπονδία Επιχειρήσεων με ένα από τα σημαντικότερα επιχειρηματικά βραβεία διεθνώς. Στην ετήσια εκδήλωση απονομής, η οποία πραγματοποιήθηκε εφέτος στο Μπούρτζ Αλ Αράμπ του Ντουμπάι σε μια εντυπωσιακή τελετή, βραβεύτηκαν επίσης κορυφαίοι επιχειρηματίες από κάθε γωνιά της γης ήρθαν, οι οποίοι ήρθαν και σε επαφή μεταξύ τους, αντάλλαξαν εμπειρίες και απόψεις και συζήτησαν το αύριο της παγκόσμιας επιχειρηματικότητας.

Η νέα αυτή διεθνής διάκριση της Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. δίνει στην εταιρία τη δυνατότητα περαιτέρω ανάπτυξης, ενισχύει τις ευκαιρίες σύναψης επιχειρηματικών σχέσεων, δημιουργεί περισσότερες επιχειρηματικές δραστηριότητες, αναζωογονεί την εταιρική εικόνα, ενώ ταυτόχρονα, προβάλλει την Ελλάδα στη διεθνή επιχειρηματική κοινότητα.

 

 

Το βραβείο «Excellence in Business Award 2017» παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής και Ιδρυτής της Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης, ο οποίος ανέφερε: «Κάθε βραβείο είναι σημαντικό και αποτελεί μια αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλλεις. Όταν όμως αυτό το βραβείο έρχεται από έναν παγκόσμιο οργανισμό κύρους, όπως είναι ο World Confederation of Business και η χώρα σου προβάλλεται σε όλο τον κόσμο για το επιχειρείν, τότε η αναγνώριση αυτή σε γεμίζει ακόμα περισσότερη χαρά και ικανοποίηση – ειδικά σε αυτές τις εποχές που διανύουμε.

Μαζί με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για ακόμα καλύτερες προσφερόμενες υπηρεσίες στους επισκέπτες της πατρίδας μας και ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα για τα συνεργαζόμενα με την Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. καταλύματα, θα ήθελα να απευθύνω και πολλά μπράβο σε όλους τους συνεργάτες μου για αυτή τη διάκριση. Τους ευχαριστώ από την καρδιά μου!».