Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Η 1η διεθνής έκθεση HOSPITALITY EXPO CYPRUS ανοίγει τις πύλες της

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, ανοίγει τις πύλες της η 1η Διεθνής Έκθεση HOSPITALITY EXPO CYPRUS η οποία θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελέσει ο Υφυπουργός Τουρισμού, Σάββας Περδίος, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 11:15 π.μ.

Η HOSPITALITY EXPO CYPRUS θα αναπτυχθεί σε τέσσερις αίθουσες της Αρχής Κρατικών Εκθέσεων στη Λευκωσία και θα καταλάβει συνολικά 9.000 τ.μ., με τη συμμετοχή εταιριών από Κύπρο, Ελλάδα, Βρετανία, Ισραήλ, Λίβανο και Αίγυπτο.

Η έκθεση θα δώσει τη δυνατότητα στους χιλιάδες επαγγελματίες που θα την επισκεφθούν, να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις, τα καινοτόμα προϊόντα αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις στην κατασκευή, διακόσμηση, τεχνολογία και εξοπλισμό ξενοδοχείων, τουριστικών καταλυμάτων και επιχειρήσεων εστίασης & αναψυχής.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί το Hospitality Forum, με ενδιαφέροντα Workshop & Seminars και θα αποτελέσει πηγή ενημέρωσης, τεχνογνωσίας, έμπνευσης και δικτύωσης για τους επαγγελματίες της φιλοξενίας και του τουρισμού.

Η HOSPITALITY EXPO CYPRUS θα αποτελέσει το κορυφαίο γεγονός για τον κυπριακό τουριστικό κλάδο, διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στην ενδυνάμωση του τουρισμού, ενός από τους βασικούς πυλώνες της κυπριακής οικονομίας.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα και υποστήριξη:

• Του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας
• Του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών & Έργων
• Του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας
• Του Υφυπουργείου Τουρισμού

Την έκθεση στηρίζουν:
Το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου – ΕΤΕΚ, o Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου – ΣΠΟΛΜΗΚ, η Παγκύπρια Οργάνωση Ελευθέρων Επαγγελματιών Μελετητών Αρχιτεκτόνων και Πολιτικών Μηχανικών – ΠΟΕΕΜ, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ιδιοκτήτων Κέντρων Αναψυχής – ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α

Την έκθεση συνδιοργανώνουν από κοινού οι εταιρίες DISPLAY ART PLC, EXPO LINE, MGMEDIAEXPO LTD.

Περισσότερες πληροφορίες: www.hospitalityexpocyprus.com

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media