Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας θα εκπονήσει το σχέδιο τουριστικού μάρκετινγκ της Θεσσαλονίκης

Το ερευνητικό εργαστήριο Τουρισμού Tour Lab του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος αναλαμβάνει να εκπονήσει το σχέδιο τουριστικού μάρκετινγκ της Θεσσαλονίκης για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Την ανακοίνωση έκανε ο Ευάγγελος Χρήστου, ο Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομίας & Διοίκησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου στο περιθώριο της εκδήλωσης «Προβολή τουριστικών προορισμών μέσω θεματικών δραστηριοτήτων και διοργανώσεων» που πραγματοποιήθηκε στην 35η Philoxenia.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ο ίδιος διευκρίνισε ότι όλο το κόστος θα καλυφθεί από το Πανεπιστήμιο προκειμένου να μην επιβαρυνθεί ο φορολογούμενος, καθώς το πανεπιστήμιο έχει συναίσθηση της κοινωνικής του ευθύνης.

 

Πηγή: www.voria.gr

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης για το παραπάνω θέμα

Τα φώτα της δημοσιότητας στράφηκαν φέτος στον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης στα εγκαίνια της 35ης Philoxenia & Hotelia 2019 την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη τουριστική συνεύρεση των Βαλκανίων που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, στιγμή ορόσημο για τον Οργανισμό αποτέλεσε η υπογραφή συμφωνητικού συνεργασίας με το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος για την ιδανικότερη προβολή της Θεσσαλονίκης που απορρέει από το «αγκάλιασμα» των δύο φορέων, αλλά και η υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με τον Οργανισμό Τουρισμού της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας.

Οι στρατηγικής σημασίας συνεργασίας του Οργανισμού έγιναν παρουσία του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, του Υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρου Καράογλου, του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε η Πρόεδρος του Οργανισμού και Αντιπεριφερειάρχης, Βούλα Πατουλίδου:

«Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης έχει κάνει τεράστια βήματα τα τελευταία χρόνια. Έχει ξεκινήσει μία πορεία ανόδου και σημαντικών συνεργασιών.

Η τωρινή με το Διεθνές Πανεπιστήμιο είναι μία κίνηση με μεγάλες προσδοκίες απόλυτα εφικτές. Η ανάδειξη των ποιοτικών χαρακτηριστικών της πόλης μας σε κάθε επίπεδο με το αγκάλιασμα όλων των φορέων που μπορούν να συνδράμουν προς αυτήν την κατεύθυνση είναι προτεραιότητα».

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media