Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Διεθνές βραβείο για το Costa Navarino

COSTA-NAVARINO1

Το Costa Navarino (φωτογραφία) διακρίθηκε σε διεθνές επίπεδο, μέσα από τη βράβευση στην κατηγορία «Destination» των Tourism for Tomorrow Awards. Ο διεθνώς αναγνωρισμένος θεσμός που καθιέρωσε το World Travel & Tourism Council, επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές αειφόρου τουριστικής ανάπτυξης από όλο τον κόσμο.
Στην τελετή απονομής που έγινε στις 24 Απριλίου στην κινεζική πόλη Χαϊνάν, το Costa Navarino επιβραβεύθηκε μπροστά σε ένα ευρύ κοινό απαρτιζόμενο από ορισμένες από τις πιο σημαντικές εταιρείες στον τομέα του τουρισμού και από εκπροσώπους της κινεζικής κυβέρνησης και φορέων άλλων κρατών.
Το Costa Navarino ξεχώρισε ανάμεσα σε υποψηφιότητες εταιρειών και οργανισμών από 56 χώρες. Εκτός από τη διάκριση του resort για τις πρακτικές που εφαρμόζει για αειφόρο τουριστική ανάπτυξη, αναδεικνύεται και η Ελλάδα σε αυτό το διεθνές κοινό, ως χώρα που υιοθετεί και ενθαρρύνει αυτές τις αειφόρες πρακτικές.
Τα Tourism for Tomorrow Awards έκαναν ιδιαίτερη μνεία στις περιβαλλοντικές και κοινωνικές πρακτικές που εφαρμόζει το Costa Navarino. Στις υποδομές που διαφυλάσσουν και προβάλλουν το φυσικό πλούτο και την αυθεντική φυσιογνωμία της περιοχής, καθώς στο ευρύ πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης, στις συνεργασίες με τις τοπικές κοινωνίες και στην ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου.

Πηγή: www.newmoney.gr
Φωτογραφία: www.facebook.com/pages/The-Westin-Resort-Costa-Navarino

Post Tags
Share Post