Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Διαβούλευση του Marketing Plan για τον τουρισμό της Καλαμάτας

Την Πέμπτη 3 Μαρτίου, στις 7.00 το απόγευμα, στην αίθουσα «Χρήστος Μαλαπάνης» του ιστορικού Δημαρχείου της Καλαμάτας, θα πραγματοποιηθεί η διαβούλευση για το Marketing Plan για τον τουρισμό, που έχει εκπονηθεί για λογαριασμό του Δήμου Καλαμάτας από τον Δημήτρη Κούτουλα, Επίκουρο καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Αναφερόμενος στο θέμα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τουρισμού, Νίκος Μπασακίδης, σημείωσε:

«Ο Δήμος Καλαμάτας είναι στη φάση της στρατηγικής παρέμβασης σε ό,τι αφορά τον Τουρισμό, εκπονώντας αυτή τη στιγμή το Στρατηγικό Σχέδιο Μάρκετινγκ για τον Τουρισμό, που είναι το πρώτο βήμα απ’ όλα τα υπόλοιπα που θ’ ακολουθήσουν, για να έχουμε, περί το τέλος της άνοιξης, το ολοκληρωμένο Σχέδιο.

Την ερχόμενη Πέμπτη, λοιπόν, θα γίνει στο ιστορικό Δημαρχείο μια ανοιχτή διαβούλευση επί του προτεινόμενου Σχεδίου που έχει ανακοινωθεί από το Δήμο και μπορεί ο καθένας να το κατεβάσει ψηφιακά από τον αντίστοιχο σύνδεσμο.

Θα είναι μια διαβούλευση επάνω στην οποία οι φορείς που έχουν προσκληθεί, όλοι οι εμπλεκόμενοι με τον Τουρισμό, θα μπορέσουν να εκφράσουν τις απόψεις τους. Απόψεις που είναι πολύ χρήσιμες και σοβαρές και που θ’ αποτελέσουν το μπούσουλα για τα επόμενα χρόνια, ενώ θα καταδείξουν το πώς πρέπει να κινηθούμε στρατηγικά για τον Τουρισμό».

 

Δείτε ΕΔΩ το marketing plan.

 

Πηγές: www.tharrosnews.gr, www.messinialive.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media