Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Διαθέσιμη από σήμερα η νέα πλατφόρμα της Workathlon

Η Workathlon, η βραβευμένη πλατφόρμα στελέχωσης αποκλειστικά για τον κλάδο της Φιλοξενίας, ανταποκρινόμενη στα διαρκώς μεταβαλλόμενα δεδομένα της βιομηχανίας δεν σταματά να καινοτομεί δημιουργώντας τη 2η και ακόμη πιο αυτοματοποιημένη εκδοχή της πλατφόρμας της.

Επιστρατεύοντας πάντα τις γνώσεις των ειδικών και την τεχνολογία επιθυμεί να δώσει λύση στο βασικό πρόβλημα που βιώνει σήμερα ο κλάδος: Αυτό της αδυναμίας εύρεσης ταλαντούχων υποψηφίων εκ μέρους αξιόλογων εργοδοτών και το αντίστροφο.

Παρακάτω ακολουθούν μερικές μόνο από τις απίστευτες δυνατότητες που προσφέρει η νέα πλατφόρμα της Workathlon, οι οποίες συνοδεύονται από ένα απόλυτα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον που εκμηδενίζει αποστάσεις και εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο:

 

Yποψήφιοι

1. Το σύστημα λαμβάνει τις πληροφορίες από το βιογραφικό που αναρτεί ο υποψήφιος με ένα κλικ και τις εντάσσει αυτόματα σε ένα εντυπωσιακό επαγγελματικό προφίλ που θα τον κάνει να ξεχωρίζει.

2. Κάνει αίτηση σε θέσεις εργασίας κυριολεκτικά με το πάτημα ενός κουμπιού.

3. Έχει τον προσωπικό του τεχνητό σύμβουλο να παρακολουθεί την εξέλιξη των αιτήσεων του.

 

Eργοδότες

1. Μέσω της τεχνητής νοημοσύνης οι πιο κατάλληλοι αιτούντες σε κάθε θέση μπορούν τώρα να προβάλλονται στις υψηλότερες θέσεις της λίστας, αποδεσμεύοντας τους εργοδότες από ατελείωτες ώρες αξιολόγησης μη σχετικών βιογραφικών.

2. Σε μία περίοδο που περισσότερο από ποτέ, ακούμε ότι η ιδέα της «κουλτούρας που βασίζεται στην πληροφορία» να μπαίνει ολοένα και περισσότερο στον κόσμο της στελέχωσης, η πλατφόρμα δίνει τώρα τη δυνατότητα παρακολούθησης όλων των αιτήσεων σε πραγματικό χρόνο, τις αναλύει και διευκολύνει τους εργοδότες να αξιολογήσουν την τρέχουσα στρατηγική στελέχωσης τους.

3. Έχουν πρόσβαση σε χιλιάδες βιογραφικά εξειδικευμένων επαγγελματιών χρησιμοποιώντας απλά τη μπάρα ανεύρεσης υποψηφίων.

 

Οι υπεύθυνοι στελέχωσης που αναζητούν προσωπικό μπορούν να δοκιμάσουν τώρα τη νέα πλατφόρμα στο:

https://portal.workathlon.com/signup/employer

 

Οι επαγγελματίες που αναζητούν εργασία αρκεί να επισκεφτούν το:

https://portal.workathlon.com/signup/candidate

 

Δείτε το video

Η στελέχωση στη Φιλοξενία δεν υπήρξε ποτέ πιο εύκολη!

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε ? 17 Απριλίου ? Η Workathlon φέρνει την επανάσταση στη στελέχωση της Φιλοξενίας ? Ανυπομονείς όσο εμείς;#workathlonIT #newage #recruiting #hospitality #platforn #revolution #staytuned #savethedate #finalcountdown #cantwait #loading #excited

Δημοσιεύτηκε από Workathlon στις Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019

 

Workathlon

Η Workathlon, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, προσφέρει λύσεις προσανατολισμένες στη διαχείριση της στελέχωσης και της σωστής ανάθεσης καθηκόντων σε ξενοδοχεία και resorts. H εταιρία ιδρύθηκε το 2015, όταν σχεδιάστηκε η 1η έκδοση της πλατφόρμας.

Παρατηρώντας την άμεση ανταπόκριση της αγοράς, λάνσαρε το Νοέμβριο του 2016 τη 2η έκδοση της πλατφόρμας με αναβαθμισμένα εργαλεία και πρωτοποριακές εφαρμογές, ενώ τον Ιούνιο του ίδιου έτους ήταν στο Top 10 στο 2ο Διαγωνισμό για νεοφυείς επιχειρήσεις του MIT Enterprise Forum Greece.

To Μάιο του 2017, η Workathlon βραβεύθηκε στον 7ο διαγωνισμό «Innovation & Technology», ενώ τον Ιούλιο του 2017 κέρδισε το 1ο «Βραβείο Κριτών» στο πρόγραμμα Reload Greece Challenge ’17.

Η Workathlon συμμετέχει στο πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας. Σχεδιασμένη από Ξενοδόχους προς Ξενοδόχους και συνδυάζοντας τη γνώση του κλάδου με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η Workathlon έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη περισσότερων από 350 Ξενοδόχων και χιλιάδων Ξενοδοχοϋπαλλήλων.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram

Post Tags
Share Post