Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Τιμητική διάκριση «True Leader» στον Όμιλο Καράτζη για 4η χρονιά

Ένα ακόμα βραβείο υψηλού κύρους κατάφερε να αποσπάσει ο Όμιλος Καράτζη, στη 10η απονομή των βραβείων «True Leaders» του ομίλου εταιρειών ICAP για την χρονιά 2019.

Το βραβείο αυτό, το οποίο λαμβάνει για 4η χρονιά, σηματοδοτεί την επιτυχημένη του πορεία ως ηγέτιδα επιχείρηση ανάμεσα σε 87 άλλες συνυποψήφιες εταιρίες.

Η συγκεκριμένη βράβευση αποτελεί μία ακόμα απόδειξη πως ο Όμιλος Καράτζη μέσα από την συνολική του δραστηριότητα συμβάλλει καθοριστικά στην αναστροφή του κλίματος ύφεσης που επιφέρει η πανδημία στην εθνική οικονομία, δημιουργώντας μεγαλύτερες προοπτικές για το μέλλον της χώρας.

Επιπλέον, κατάφερε να αναδειχθεί για ακόμα μια φορά ως μια εξαιρετικά κερδοφόρα εταιρία αυξάνοντας και τον αριθμό του προσωπικού της από το 2018 στο 2019 και διατηρώντας σε υψηλά επίπεδα την πιστοληπτική της ικανότητα – «ICAP Credit Score» – παραμένοντας στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου της.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη, Αντώνης Καράτζης, ανέφερε:

«Η βράβευση αυτή αποτελεί έμπρακτη απόδειξη για ολόκληρη την ομάδα ότι κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Μέσα σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό μικροοικονομικό και μακροοικονομικό περιβάλλον, ο όμιλος παραμένει προσηλωμένος στο στρατηγικό του σχεδιασμό, παρακολουθώντας τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιείται».

Η φετινή διοργάνωση, υπό την Αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), διέκρινε ανάμεσα σε 31.000 επιχειρήσεις που πληρούσαν τα κριτήρια του θεσμού τις 87 πιο αποδοτικές και κερδοφόρες στον κλάδο της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν την συγκεκριμένη περίοδο, η απονομή μεταδόθηκε μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ψηφιακής προβολής των Εταιρειών και Ομίλων «TRUE LEADERS» στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στα Social Media.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον όμιλο Καράτζη ανήκουν τα NANA Hotels, τα 5άστερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα Nana Golden Beach και Nana Princess στην περιοχή Δράπανος Χερσονήσου, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η είσοδος του Ομίλου Εταιριών Καράτζη στον κλάδο της φιλοξενίας πραγματοποιήθηκε το 1985, όταν το Nana Golden Beach άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του για να υποδεχτεί τους επισκέπτες.

Έκτοτε και για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες στόχος του Ομίλου είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και μιας αξέχαστης εμπειρίας διαμονής.

Η επέκταση της δραστηριότητας της εταιρείας έγινε το 2018 με το άνοιγμα του 5άστερου Nana Princess ακριβώς δίπλα από το διαχρονικό Nana Beach, διευρύνοντας έτσι το χαρτοφυλάκιό της για να συμπεριλάβει ακόμα πιο exclusive παροχές.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media