Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Άλλη μια διάκριση για τη Louis Hotels στα «Treasures of the Greek Tourism»

Mε το βραβείο «Treasures of the Greek Tourism», στην κατηγορία «Οι υγιέστερα αναπτυσσόμενες εταιρείες και φορείς στον τομέα του τουρισμού», τιμήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Louis Hotels.

Διοργανωτής των βραβείων που απονεμήθηκαν ήταν ο οργανισμός New Times Publishing. Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο λαμπρής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» στην Αθήνα.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Τα βραβεία «Treasures of the Greek Tourism» απονέμονται για να επιβραβεύσουν την αριστεία στον τομέα του τουρισμού και βασίζονται στην οικονομική απόδοση των τουριστικών επιχειρήσεων.

Συγκεκριμένα, συλλέγονται στοιχεία από 1.500 εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα στην Ελλάδα και οι εταιρείες αξιολογούνται βάσει αυστηρών κριτηρίων ώστε να διασφαλίζεται η εγκυρότητα του θεσμού.

Ταυτόχρονα, ο θεσμός υπολογίζει τη συνολική συνεισφορά του κάθε οργανισμού στον ελληνικό τουρισμό και την κοινωνική του υπευθυνότητα.

Μεταξύ των βραβευθέντων ήταν αναγνωρισμένα ξενοδοχεία, οργανωτές ταξιδιών, τοπικές οργανώσεις και επιτροπές τουρισμού, συνεδριακά κέντρα, επιχειρηματικές πρωτοβουλίες και άλλα.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο στην τελετή, ο Ποσειδώνας Θεοδώρου, Περιφερειακός Διευθυντής Κέρκυρας της Louis Hotels, ευχαρίστησε τους διοργανωτές για τη διάκριση.

«Το βραβείο αυτό μας γεμίζει με χαρά αφού νιώθουμε πως η σκληρή μας δουλειά επιβραβεύτηκε για άλλη μια χρονιά. Η ποιοτική φιλοξενία και η άριστη εξυπηρέτηση παραμένουν σταθερά και υψηλά πρότυπα για εμάς στη Louis Hotels τα οποία θα συνεχίσουμε να παρέχουμε στους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες μας, κάθε χρόνο. Ακολουθώντας μια επιτυχημένη συνταγή πολλών χρονών ο οργανισμός μας πρωτοπορεί, αναπτύσσεται και αναβαθμίζεται».

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post