Κυριακή 26 Μαϊου 2019

Σπουδαία διάκριση για τα Cactus Hotels ως «Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας 2018»

Τα διαμάντια της ελληνικής οικονομίας έλαμψαν και φέτος σε μια λαμπρή εκδήλωση που διοργανώθηκε από την εταιρεία New Times Publishing στο ξενοδοχείο της Μεγάλης Βρετανίας με παρόντες πάνω από 500 εκπροσώπους των δυναμικότερων επιχειρήσεων της χώρας από όλο τον επιχειρηματικό χώρο (βιομηχανία, τουρισμός, εμπόριο, υπηρεσίες).

Με την παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων, εκπροσώπων της Πολιτείας υπό την αιγίδα του ΣΕΒ (Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών) απονεμήθηκαν βραβεία και διακρίσεις σε επιχειρήσεις που ξεχώρισαν για τη συμβολή τους στην ελληνική οικονομία το έτος 2018.

 

 

Ανάμεσα στα διαμάντια αυτά και η επιχείρηση Θεόφιλος Χαλκιαδάκης Α.Ε. – Cactus Hotels η οποία διακρίθηκε μετά από αξιολόγηση που έγινε βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων. Συγκεκριμένα, οι δείκτες και τα κριτήρια αφορούν την κερδοφορία, τη δανειακή επιβάρυνση, ρευστότητα, σχέση ιδίων κεφαλαίων προς ξένα, επενδυόμενα κεφάλαια, η πολιτική αναφορικά με το ανθρώπινο δυναμικό και θέματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

 

Σχετικά με τα Cactus Hotels

Τα Cactus Hotels είναι μια οικογένεια ξενοδοχείων τα οποία βρίσκονται στη βόρεια μεριά του νησιού της Κρήτης, στη Σταλίδα. Συνδυάζουν τη θέα του Κρητικού πελάγους με τη θέα του βουνού. Τα Cactus Hotels αποτελούν τον ιδανικό προορισμό διακοπών για κάθε είδους διακοπές, με πληθώρα επιλογών διαμονής, ακόμα και για τον πιο απαιτητικό πελάτη. Το μοναδικό περιβάλλον τους απελευθερώνει από τη ρουτίνα και δημιουργεί αξέχαστες αναμνήσεις.

Post Tags
Share Post
Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας