Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Καλοκαιρινές διακοπές στο Ντουμπάι με τις αποκλειστικές προσφορές της Emirates

Η Emirates καθιστά το Ντουμπάι ακόμα πιο ελκυστικό ως προορισμό για τις καλοκαιρινές διακοπές, παρέχοντας στους επιβάτες της δωρεάν εισιτήρια σε μερικά από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), καθώς και πολλές δελεαστικές εκπτώσεις.

Επιπλέον, η εκδήλωση – ορόσημο της πόλης «The Dubai Summer Surprises», επιστρέφει με ένα πλήρες πρόγραμμα με ψυχαγωγικές, πολιτιστικές και οικογενειακές δραστηριότητες.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Οι επιβάτες της Emirates που είτε επιστρέφουν στο Ντουμπάι είτε το επισκέπτονται για πρώτη φορά, έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν δωρεάν τα παρακάτω δημοφιλή αξιοθέατα των ΗΑΕ:

Το εμβληματικό Burj Khalifa At The Top, με την εντυπωσιακή θέα από το ψηλότερο κτήριο του κόσμου. Το κτήριο βρίσκεται στον 124ο και τον 125ο όροφο του εμβληματικού Burj Khalifa, παρέχοντας στους επιβάτες της Emirates τη δυνατότητα να απολαύσουν την πανοραμική θέα της πόλης σε υψόμετρο 555 μέτρων, πάνω από τη θάλασσα. Τα δωρεάν εισιτήρια έχουν ισχύ από τις 30 Ιουνίου έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Το The Dubai Fountains Boardwalk Experience, όπου οι επιβάτες της Emirates έχουν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στα περίφημα νερά, τη μουσική και τα φωτεινά θεάματα, σε μια πλωτή πλατφόρμα σε απόσταση μόλις εννέα μέτρων από τα σιντριβάνια του Burj Khalifa.

Το Louvre Abu Dhabi, το οποίο διηγείται ιστορίες που συνδέονται με την πλούσια συλλογή αντικειμένων, με το καθένα από αυτά να χρονολογείται εκατοντάδες χρόνια πίσω. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια συλλογή από 167 έργα τέχνης διεθνούς φήμης καλλιτεχνών σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά πολιτιστικά αξιοθέατα των ΗΑΕ.

Οι επιβάτες της Emirates μπορούν να επωφεληθούν από τις αποκλειστικές καλοκαιρινές προσφορές της εταιρείας και να κλείσουν τα εισιτήριά τους εδώ.

Οι καλοκαιρινές προσφορές ισχύουν για όσους επιβάτες επιστρέφουν στο Ντουμπάι, ανεξαρτήτου θέσης, για κρατήσεις που πραγματοποιούνται από 28 Ιουνίου έως 11 Ιουλίου 2022 και για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 1 Ιουλίου 2022 έως 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Η προσφορά είναι επίσης διαθέσιμη μέσω συνεργαζόμενων ταξιδιωτικών πρακτόρων και επιλεγμένων καταστημάτων της Emirates.

 

Εξερευνήστε το Ντουμπάι με την Emirates

My Emirates Pass: Η κάρτα επιβίβασης της Emirates διπλασιάζει το ποσοστό των εκπτώσεων για το φετινό καλοκαίρι και μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2022. Οι επιβάτες της Emirates μπορούν να επωφεληθούν από μοναδικές εκπτώσεις σε εκατοντάδες καταστήματα λιανικής, αναψυχής και εστίασης, επιδεικνύοντας απλώς την κάρτα επιβίβασης της Emirates και ένα έγκυρο έγγραφο ταυτοποίησης.

Μάθετε περισσότερα για το My Emirates Pass στην ιστοσελίδα:  www.emirates.com/myemiratespass.

Συνεργάτες Skywards: Τα μέλη του προγράμματος Skywards της Emirates, μπορούν να κερδίσουν Μίλια και να επωφεληθούν από τις αγορές τους σε καταστήματα λιανικής στα ΗΑΕ και να κερδίσουν και να εξαργυρώσουν Μίλια σε εισιτήρια και αναβαθμίσεις, καθώς και σε εισιτήρια για συναυλίες και αθλητικές εκδηλώσεις.

Για να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμά Skywards της Emirates, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα:

https://www.emirates.com/gr/greek/skywards/.

 

Ταξιδεύοντας στο Ντουμπάι

Το Ντουμπάι αποτελεί τον ιδανικό προορισμό και για αυτό το καλοκαίρι. Εκτός από ένα μεγάλο εύρος πολιτιστικών δραστηριοτήτων, αγορών και επιλογές φαγητού, το The Dubai Summer Surprises, ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της πόλης, περιλαμβάνει μία σειρά εκδηλώσεων, οικογενειακών δραστηριοτήτων και αποκλειστικών προσφορών για αγορές και διαγωνισμούς.

Καθώς οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί χαλαρώνουν, η Emirates παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες πτήσεων προς το Ντουμπάι, από περισσότερους από 130 προορισμούς.

Οι επιβάτες της Emirates μπορούν επίσης να απολαύσουν τις διακοπές τους στο Ντουμπάι και να επωφεληθούν από τις αποκλειστικές προσφορές της Emirates Holidays.