Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Διαγωνισμός μακροχρόνιας ενοικίασης του Ξενία Κομοτηνής

Η «Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε.» (ΕΤΑΔ Α.Ε.) ανακοίνωσε τη διενέργεια ηλεκτρονικού διαγωνισμού (e-auction), για τη μακροχρόνια εκμίσθωση του «Ξενία Κομοτηνής», μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.e-publicrealestate.gr.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η εκμίσθωση του ακινήτου για 30 χρόνια από την υπογραφή της σύμβασης, με δυνατότητα παράτασης για 20 επιπλέον χρόνια, κατόπιν συμφωνίας και των δύο μερών, για την πλήρη ανακατασκευή και λειτουργία του με βάση την ήδη πραγματοποιηθείσα δόμηση.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να λάβουν σχετική πληροφόρηση για τη διαγωνιστική διαδικασία και να προμηθευτούν τους όρους του διαγωνισμού, καλούνται να επισκεφθούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.e-publicrealestate.gr.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι η εγγραφή του ενδιαφερόμενου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Προθεσμία και τόπος υποβολής του φακέλου δικαιολογητικών του διαγωνισμού, ορίζεται η Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020, 12:00 ώρα Ελλάδας, στα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε., Βουλής 7 Σύνταγμα, Αθήνα (2ος όροφος – Πρωτόκολλο).

Η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής της οικονομικής προσφοράς θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους Διαγωνισμών εκμίσθωσης ακινήτων της ΕΤΑΔ.

Το κτήριο που κατασκευάστηκε το 1965 στο παρελθόν λειτουργούσε ως ξενοδοχείο τριών αστέρων δυναμικότητας 26 δωματίων – 46 κλινών.

Το συγκρότημα αποτελείται από δύο πτέρυγες. Η αριστερή περιλαμβάνει υπερυψωμένο ισόγειο και έναν όροφο, όπου βρίσκονται τα δωμάτια.

H δεξιά διαμορφώνεται σε υπερυψωμένο ισόγειο όπου περιλαμβάνονται χώροι υποδοχής, εστιατόριο, καθιστικό – bar και βοηθητικοί χώροι (WC, μαγειρεία, κλπ).

Στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχει ναΐσκος, πισίνα (κύρια και παιδική), σιντριβάνι, παιδική χαρά και υπαίθριος χώρος στάθμευσης οχημάτων.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media