Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Διαγωνισμός ενοικίασης της έκτασης του Galini Resort στα Καμένα Βούρλα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), εταιρεία μέλος του Υπερταμείου (ΕΕΣΥΠ), ανακοίνωσε την έναρξη του διεθνούς πλειοδοτικού διαγωνισμού για τη μακροχρόνια ενοικίαση (40 χρόνια) της έκτασης 456.916 τ.μ. που βρίσκεται στην περιοχή Λουτρόπολη Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας.

Στην έκταση βρίσκονται κτήρια συνολικής επιφάνειας περίπου 22.605 τ.μ., συμπεριλαμβανομένων του λειτουργούντος ξενοδοχείου «ΓΑΛΗΝΗ» (Galini Wellness Spa & Resort), το οποίο διαχειρίζεται πολλά χρόνια ο όμιλος Mitsis Hotels, τριών νεότερων μνημείων (τα κλειστά ξενοδοχεία «ΡΑΔΙΟΝ», «ΘΡΟΝΙΟΝ» και το υδροθεραπευτήριο «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ») και μιας αναγνωρισμένης ιαματικής πηγής (το υδροθεραπευτήριο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ»).

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η παραθαλάσσια έκταση, περίπου στο μέσον του πολεοδομικού συγκροτήματος των Καμένων Βούρλων, περιοχή γνωστή για τα ιαματικά της λουτρά, προσφέρεται για την ανάπτυξη τουριστικών εγκαταστάσεων και θερμαλιστικού – ιατρικού τουρισμού.

Η διαγωνιστική διαδικασία του ΤΑΙΠΕΔ για την έκταση στη Λουτρόπολη Καμένων Βούρλων θα διεξαχθεί σε μία φάση.

Οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές καλούνται να υποβάλουν φάκελο εκδήλωσης ενδιαφέροντος έως την 31η Οκτωβρίου 2022.

Λεπτομέρειες της διαγωνιστικής διαδικασίας περιγράφονται στην Πρόσκληση Υποβολής Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΤΑΙΠΕΔ.