Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Διαφημιστική προβολή των νησιών του Νοτίου Αιγαίου στο CNN

 

Υπεγράφη από την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα) και το CNN συμφωνητικό για τη διαφημιστική προβολή των νησιών της περιφέρειας μέσα από το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο του ομίλου CNN International.

Το κόστος της διαφήμισης ανέρχεται σε 200.000 ευρώ και αφορά το διάστημα από την 1η Νοεμβρίου μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου. Η συνεργασία περιλαμβάνει την τηλεοπτική διαφήμιση της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στo CNN Αirport και στο CNN EMEA (Europe, middle East, Africa) μέσω της προβολής ειδικού βίντεο διάρκειας 15 δευτερολέπτων. Ειδικότερα το βίντεο πρόκειται να προβληθεί 155 φορές στο CNN EMEA (που θα περιλαμβάνει την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική) και 686 φορές στο CNN Airport.

Εκτιμάται ότι το βίντεο που θα προβληθεί συνολικά 841 φορές θα δουν περίπου 16 εκατομμύρια τηλεθεατές στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Επιπροσθέτως στο CNN EMEA θα προβληθεί 71 φορές ένα ειδικού περιεχομένου βίντεο διάρκειας 60 δευτερολέπτων κατά τη διάρκεια των διαφημιστικών μηνυμάτων, το οποίο θα αποτελείται από εικόνες των νησιών της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων. Η διαφημιστική καμπάνια θα έχει συνολική διάρκεια δύο μηνών.

Η δαπάνη για τη συγκεκριμένη διαφημιστική καμπάνια θα καλυφθεί από τις πιστώσεις της ενταγμένης πράξης στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020» με τίτλο «δράσεις προβολής φυσικής κληρονομιάς πολιτισμού και τουρισμού»

Επιπλέον, στο inflight magazine Blue των αεροπορικών εταιρειών AEGEAN & OLYMPIC AIR θα διαφημιστεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου το προσεχές διάστημα στο πλαίσιο των δράσεων του προγράµµατος τουριστικής προβολής της. Ήδη εγκρίθηκε ποσό 24.000 ευρώ, για την κάλυψη διαφηµιστικής προβολής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο inflight magazine Blue, που περιλαμβάνει καταχώρηση δύο σελίδων στο τεύχος Νοεµβρίου – ∆εκεµβρίου 2018 και μίας σελίδας στο τεύχος Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2019.

 

Πηγή: www.rodiaki.gr