Κυριακή 26 Μαϊου 2019

Διαφημιστική προβολή για Κυκλάδες και Δωδεκάνησα στο CNN

Εγκρίθηκε προχθές από την οικονομική επιτροπή της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα), η δαπάνη για τη διαφημιστική προβολή των νησιών από το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο του ομίλου CNN International.

Πιο συγκεκριμένα στην οικονομική επιτροπή συζητήθηκε η προσφορά της διοίκησης του ομίλου CNN, η οποία αφορούσε την τηλεοπτική διαφήμιση της περιφέρειας νοτίου Αιγαίου στo CNN Airport και στο CNN EMEA (Europe, middle East, Africa) μέσω της προβολής ειδικού βίντεο διάρκειας 15 δευτερολέπτων.

Σύμφωνα με την πρόταση το βίντεο πρόκειται να προβληθεί 155 φορές στο CNN EMEA και 686 φορές στο CNN Airport. Εκτιμάται ότι το βίντεο που θα προβληθεί συνολικά 841 φορές θα δούνε περίπου 16 εκατομμύρια τηλεθεατές στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, τη μέση Ανατολή και την Αφρική.

Επιπροσθέτως στο CNN EMEA θα προβληθεί 71 φορές ένα ειδικού περιεχομένου βίντεο διάρκειας 60 δευτερολέπτων κατά τη διάρκεια των διαφημιστικών μηνυμάτων, το οποίο θα αποτελείται από εικόνες των νησιών της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων.

Η διαφημιστική καμπάνια θα έχει συνολική διάρκεια δύο μηνών και θα κοστίσει 200.000 ευρώ.

 

Πηγή: www.rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας