Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Ανάπτυξη διαδραστικών εφαρμογών για την προβολή της Περιφέρειας Θεσσαλίας

 

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την ένταξη στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης – Leader Περιφέρειας Θεσσαλίας 2014 – 2020, 24 νέων δημοσίων έργων, για τα οποία ολοκληρώθηκε η διαδικασία αξιολόγησης.

Πρόκειται για 11 έργα τουριστικών υποδομών μικρής κλίμακας και υποδομών αναψυχής, έξι έργα για την αποκατάσταση της πολιτιστικής κληρονομιάς των χωριών και επτά έργα για την προστασία δασών και την πρόληψη από πυρκαγιές και άλλες φυσικές καταστροφές.

«Τα 24 νέα έργα που εντάσσουμε στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης – Leader Περιφέρειας Θεσσαλίας 2014 – 2020, σε συνεργασία με την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΣΠΑ Θεσσαλίας και την Αναπτυξιακή Πηλίου, δημιουργούν θέσεις εργασίας και οδηγούν σε υποδομές και δράσεις που τονώνουν την τουριστική κίνηση, προστατεύουν το φυσικό περιβάλλον και στηρίζουν πολιτιστικές εκδηλώσεις με μεγάλη απήχηση και προστιθέμενη αξία για τις τοπικές κοινωνίες», δήλωσε ο κ. Αγοραστός.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Τα έργα τουριστικού ενδιαφέροντος που εντάχθηκαν είναι τα εξής:

– Ανάπτυξη Ολοκληρωμένης Ψηφιακής Διαδραστικής Εφαρμογής Κινητών Συσκευών για την Προβολή των Τοπικών Φυσικών και Πολιτιστικών Τουριστικών Πόρων της Περιοχής του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου.

– Ανάπτυξη Ολοκληρωμένης Ψηφιακής Διαδραστικής Εφαρμογής Κινητών Συσκευών για την Προβολή των Τοπικών Φυσικών και Πολιτιστικών Τουριστικών Πόρων της Περιοχής του Δήμου Αλοννήσου.

– Ανάπτυξη Ολοκληρωμένης Ψηφιακής Διαδραστικής Εφαρμογής Κινητών Συσκευών για την Προβολή των Τοπικών Φυσικών και Πολιτιστικών Τουριστικών Πόρων της Περιοχής του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

– Ανάπτυξη Ολοκληρωμένης Ψηφιακής Διαδραστικής Εφαρμογής Κινητών Συσκευών για την Προβολή των Τοπικών Φυσικών και Πολιτιστικών Τουριστικών Πόρων της Περιοχής του Δήμου Βόλου.

– Ανάπτυξη Ολοκληρωμένης Ψηφιακής Διαδραστικής Εφαρμογής Κινητών Συσκευών για την Προβολή των Τοπικών Φυσικών και Πολιτιστικών Τουριστικών Πόρων της Περιοχής του Δήμου Σκοπέλου

– Ανάπτυξη Ολοκληρωμένης Ψηφιακής Διαδραστικής Εφαρμογής Κινητών Συσκευών για την Προβολή των Τοπικών Φυσικών και Πολιτιστικών Τουριστικών Πόρων της Περιοχής του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

– Ανάπτυξη Ολοκληρωμένης Ψηφιακής Διαδραστικής Εφαρμογής Κινητών Συσκευών για την Προβολή των Τοπικών Φυσικών και Πολιτιστικών Τουριστικών Πόρων της Περιοχής του Δήμου Αλμυρού.

– Συντήρηση, ανάδειξη και σήμανση πεζοπορικών διαδρομών (μονοπάτια) του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

– Συντήρηση, ανάδειξη και σήμανση πεζοπορικών διαδρομών (μονοπάτια) του Δήμου Βόλου.

– Παραγωγή βίντεο εικονικής πραγματικότητας VR-360 Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας & Σποράδων.

– Συντήρηση, ανάδειξη και σήμανση πεζοπορικών διαδρομών (μονοπάτια) του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου.

– ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ: Πολιτιστική διαδρομή ανάδειξης του τοπικού γαστρονομικού πολιτισμού & προβολής των παραδοσιακών προϊόντων.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media