Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Διαδικτυακό σεμινάριο: «Savoir Vivre και η Τέχνη του Στησίματος του Τραπεζιού»

Στα μυστικά της τέχνης του στησίματος ενός τραπεζιού και του Savoir Vivre μυήθηκαν οι επαγγελματίες της εστίασης στο διαδικτυακό σεμινάριο που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αρκαδίας την Πέμπτη 8 Ιουλίου.

Ο εισηγητής του σεμιναρίου Άρης Σκλαβενίτης Best Sommelier of Greece 2016/2019, Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων, μοιράστηκε με τους συμμετέχοντες επαγγελματίες τις διάφορες τεχνικές και ιδέες για το στήσιμο του τραπεζιού και ανέλυσε διεξοδικά βασικές ενότητες για το Savoir Vivre (καλωσόρισμα στο χώρο του εστιατορίου, σέρβις νερού, κρασιού και φαγητού, σωστή υγιεινή του προσωπικού, διαχείριση δύσκολων καταστάσεων κ.ά.).

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο και δείτε ολόκληρη την παρουσίαση του κ. Σκλαβενίτη για το «Savoir Vivre και η Τέχνη του Στησίματος του Τραπεζιού».

 

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Share Post