Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Διαδικτυακό σεμινάριο για την προσέλκυση τουριστικών επενδύσεων από την Αυστραλία

Με επιτυχία διεξήχθη την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020, το διαδικτυακό επενδυτικό σεμινάριο με στόχο την προώθηση της Ελλάδας ως πολλά υποσχόμενου επενδυτικού προορισμού σε Αυστραλιανές επιχειρήσεις και επενδυτές στους τομείς του τουρισμού και των ακινήτων.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου – Enterprise Greece, το Australian Chamber of Commerce & Industry και το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της ελληνικής Πρεσβείας στο Σύδνεϋ.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι σημαντικότατων αυστραλιανών επιχειρήσεων σε υψηλό επίπεδο και από τους δύο τομείς.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Την εκδήλωση χαιρέτισε με σύντομη παρέμβασή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Enterprise Greece, Γιώργος Φιλιόπουλος, ενώ στη συνέχεια παρουσιάστηκαν η επενδυτική πρόταση της Ελλάδας στους τομείς του τουρισμού και των ακινήτων, οι πρόσφατες εξελίξεις τόσο σε επίπεδο μεγεθών αγοράς, όσο και σε επίπεδο συγκεκριμένων επενδυτικών ευκαιριών και διαθέσιμων επενδυτικών κινήτρων.

Ιδιαίτερα σημαντική υπήρξε η συμμετοχή με ομιλία – παρέμβαση ήδη εγκατεστημένων επενδυτών στην Ελλάδα στους υπό εξέταση τομείς.

Οι Oriol Peña, Senior Director Asset Management της εταιρείας Hotel Investment Partners (Blackstone) και Elie Milky, Vice President Development του Ομίλου Radisson Hotel Group, κατέθεσαν την εμπειρία των εταιρειών τους στην Ελλάδα και παρουσίασαν τους λόγους που τους οδήγησαν να επενδύσουν στη χώρα.

Εστίασαν στη μοναδικότητα της χώρας για την ανάπτυξη τουριστικών επενδύσεων, στη διαθεσιμότητα και το υψηλό επίπεδο συνεργατών σε όλα τα επίπεδα και τις θετικές προοπτικές της χώρας μακροπρόθεσμα.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media