Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Η μεγαλύτερη δενδροφύτευση στη Ρόδο από τα Mitsis Hotels

Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019, ο όμιλος Mitsis Hotels, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τη Διεύθυνση Δασών Δωδεκανήσου, στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού του προγράμματος LIFE, με μήνυμα «Be part of our green story», οργάνωσε μία μεγάλη δενδροφύτευση στη νότια Ρόδο, κατά την οποία φυτεύτηκαν πάνω από 500 δέντρα στην περιοχή της Απολακκιάς, μια καταπράσινη περιοχή που υπέστη καταστροφικές πυρκαγιές τα τελευταία χρόνια.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη δενδροφύτευση που έγινε ποτέ στο νησί!

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

H δράση αυτή ήταν μία πρωτοβουλία του Μitsis Rodos Village Βeach Hotel & Spa σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τη Διεύθυνση Δασών Δωδεκανήσου.

Πρώτη έδωσε το παρών η Πρόεδρος του ομίλου Mitsis Hotels, Χριστίνα Μήτση με τους Διευθυντές όλων των ξενοδοχείων, καθώς και μεγάλο αριθμό εργαζομένων.

Η συμμετοχή των πελατών των ξενοδοχείων όμως ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού αγκάλιασαν την πρωτοβουλία πάνω από 400 άτομα από όλο τον κόσμο.

Συμμετείχαν επίσης τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες «ΚΔΑΠ – ΜΕΑ ΡΟΔΟΥ».

Ο Όμιλος, θέλοντας να ευχαριστήσει τους πελάτες του για τη συμμετοχή τους, διοργάνωσε μετά τα πέρας της δενδροφύτευσης, μία τιμητική βράβευση και η κα Μήτση παρέθεσε γεύμα στο Lindos Memories Resort & Spa θέλοντας να τιμήσει όσους βοήθησαν στη διοργάνωση αυτής της σημαντικής για τον τόπο εκδήλωσης.

 

Πηγή: www.dimokratiki.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Share Post