Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Δεντροφύτευση από την coco-mat.bike για κάθε ξύλινο ποδήλατο

Από την παραγωγή του πρώτου κιόλας ξύλινου ποδηλάτου, η coco-mat.bike ξεκίνησε να φυτεύει ένα δέντρο για κάθε ποδήλατο που πωλείται, με δεδομένο ότι, κάθε ενήλικο δέντρο δίνει ξυλεία για περίπου 50 ποδήλατα.

Η εταιρεία μάλιστα επαναλαμβάνει την ίδια ενέργεια κάθε φορά που συμπληρώνονται 100 χλμ. ξεναγήσεων και ενοικιάσεων ενός ποδηλάτου.

Επιπλέον, στα πλαίσια της επιχειρηματικής δραστηριότητας, ξενοδοχεία, εστίαση και κάθε είδους άλλη επιχείρηση που ενδιαφέρεται να εντάξει πρωτότυπες υπηρεσίες για τους πελάτες της, μπορεί να αξιοποιήσει τα ξύλινα ποδήλατα για να διαφημίσει το brand της.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Λίγα λόγια για την coco-mat.bike
Με αγάπη και φροντίδα, σεβόμενη το περιβάλλον, η coco-mat.bike -η οποία ανήκει στον Όμιλο COCO-MAT- κατασκευάζει ανθεκτικά, ξύλινα ποδήλατα, ικανοποιώντας την αρχική της ιδέα: την κατασκευή του καλύτερου ποδηλάτου που θα κρατήσει για μια ζωή!

Χρησιμοποιώντας ξύλο τέφρας καταφέρνει όχι μόνο να επεκτείνει τον κύκλο ζωής του ξύλου, αλλά και να μετατρέψει το αποτύπωμα της φύσης στο περιβάλλον.

Πάνω από 500 δέντρα έχουν φυτευτεί σε Γάνδη, Αθήνα, Χανιά και Αϊντχόβεν, για κάθε ξύλινο ποδήλατο που πωλείται ή ενοικιάζεται από την coco-mat.bike.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post