Σάββατο 17 Απριλίου 2021

«Δεν μπορεί να αποτελέσει ο εμβολιασμός προαπαιτούμενο για την πρόσληψη εργαζομένων στον τουρισμό»

«Δεν μπορεί να αποτελέσει ο εμβολιασμός των εργαζόμενων προαπαιτούμενο για την πρόσληψή τους. Άλλωστε δεν έχει τεθεί τέτοιο ζήτημα σε κανένα άλλο κλάδο, ούτε καν για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων και κέντρων υγείας. Ζούμε όμως σε μία χώρα, σε ένα προορισμό που βιοπορίζεται αποκλειστικά από τον τουρισμό.

Με τους εμβολιασμούς θα θωρακιστεί η ξενοδοχειακή βιομηχανία και κατ’ επέκταση η οικονομία και αν μη τι άλλο θα αισθάνονται και θα είναι σαφώς πιο ασφαλείς οι εργαζόμενοι. Η απόφαση όμως ανήκει στον καθένα ξεχωριστά. Ελπίζω να μην αρνηθεί μεγάλο ποσοστό των εργαζόμενων τα εμβόλια… Όσοι δεν εμβολιαστούν, θα χρειαστεί προφανώς να υποβάλλονται σε τακτικά rapid tests».

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Τα παραπάνω είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, Μανώλης Μαρκόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Δημοκρατική» της Ρόδου και συγκεκριμένα απαντώντας στην ερώτηση:

«Έχει ανοίξει μία μεγάλη κουβέντα γύρω από τον εμβολιασμό των εργαζόμενων στον τουρισμό. Μπορεί να τεθεί ως προαπαιτούμενο για την πρόσληψή τους;».

 

Πηγή: www.dimokratiki.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media