Ενυπόθηκο ομολογιακό δάνειο, ύψους 134 εκατ. ευρώ, σύναψε η Ιονική Ξενοδοχειακή, η ιδιοκτήτρια εταιρεία του κτηρίου του Hilton της Αθήνας, με στόχο την αναχρηματοδότηση του υφιστάμενου δανεισμού και τη χρηματοδότηση του μελλοντικού επενδυτικού της προγράμματος.
Η κάλυψη του ομολογιακού θα πραγματοποιηθεί από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και την NBG Malta Limited.
Την ίδια ώρα, η εταιρεία προχώρησε στην πλήρη αποπληρωμή υφιστάμενου ομολογιακού δανείου, ύψους 67,2 εκατ. ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι η κοινοπραξία Home Holdings που την αποτελούν η ΤΕΜΕΣ (Τουριστικές Επιχειρήσεις Μεσσηνίας, ιδιοκτήτρια εταιρεία Costa Navarino) και ο τουρκικός όμιλος Dogus, εξαγόρασε την Ιονική Ξενοδοχειακή.
Πηγή: www.naftemporiki.gr
Φωτογραφία: www.facebook.com/hilton.athens
Σημείωση e – Travel News:
134 εκατ. ευρώ δάνειο με σκοπό την αποπληρωμή υφιστάμενου δανείου ύψους 67,2 εκατ. ευρώ. Το υπόλοιπο ποσό (66,8 εκατ.), θα διατεθεί για το πρόγραμμα ανακαίνισης και δημιουργίας νέων εγκαταστάσεων (πολυτελή διαμερίσματα, εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια) στο Hilton.