Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Η Cyprus Airways ξεκινάει πτήσεις Λάρνακα – Θεσσαλονίκη

Η Cyprus Airways ανακοίνωσε την έναρξη πτήσεων προς τη Θεσσαλονίκη, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 7 Νοεμβρίου 2018 και θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Κυριακή.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι αυξάνει τις πτήσεις στο δρομολόγιο Λάρνακα – Αθήνα, από τέσσερις την εβδομάδα σε καθημερινές πτήσεις.

«Μετά από 16 μήνες επιτυχούς λειτουργίας, είμαστε ενθουσιασμένοι με την εισαγωγή της Θεσσαλονίκης στο δίκτυό μας και την αύξηση των δρομολογίων μας προς Αθήνα. Παρακολουθούμε συνεχώς το πτητικό μας πρόγραμμα και αισθανόμαστε ότι η Θεσσαλονίκη θα είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους Κύπριους ταξιδιώτες, ενώ, οι καθημερινές πτήσεις προς Αθήνα θα παρέχουν στους επιβάτες μας περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερη ευελιξία στην οργάνωση του ταξιδιού τους», δήλωσε η Natalia Popova, Εμπορική Διευθύντρια της Cyprus Airways.

 

Σχετικά με τη Cyprus Airways

Τον Ιούλιο του 2016, η Charlie Airlines Ltd, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο, κέρδισε το διαγωνισμό για το δικαίωμα χρήσης του εμπορικού σήματος Cyprus Airways για μια δεκαετία. Η εταιρεία ξεκίνησε πτήσεις τον Ιούνιο του 2017.

Η Cyprus Airways έχει ως βάση τη Λάρνακα. Όλες οι πτήσεις της Cyprus Airways λειτουργούν με σύγχρονα αεροσκάφη Airbus A319, χωρητικότητας 144 θέσεων Οικονομικής.

Post Tags
Share Post