Κυριακή 14 Αυγούστου 2022

«Costa Navarino Stories»: Με συνέντευξη του Γ. Αντετοκούνμπο ξεκινάει το νέο blog

Με μία αποκλειστική και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του δημοφιλούς Έλληνα πρωταθλητή του NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο, κάνει ντεμπούτο το νέο blog του προορισμού, «Costa Navarino Stories».

«Είμαι η κληρονομιά του πατέρα μου» – Ο διεθνής σούπερ σταρ των Milwaukee Bucks μιλά για το πόσο σημαντικές είναι για τον ίδιο οι αξίες που του μετέδωσε ο πατέρας του, το πώς θέλει να αποτελέσει ο ίδιος πρότυπο για τα παιδιά του, καθώς και για την επαγγελματική του πορεία. «Για να μπορείς να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, πρέπει να παραμένεις ταπεινός», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Ήρθα στην Costa Navarino για έναν λόγο: Γιατί ξέρω ότι μπορώ να φέρω εδώ την οικογένειά μου. Σίγουρα υπάρχουν όμορφα μέρη παντού… αλλά αυτό το μέρος μπορεί να μου θυμίσει το πώς ένιωθα όταν ήμουν παιδί».

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

 

 

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο ΕΔΩ.

Το νέο blog φιλοξενεί πρωτογενές υλικό, με αποκλειστικές συνεντεύξεις και ιστορίες σημαντικών προσωπικοτήτων που έχουν δημιουργήσει ένα δεσμό με την Costa Navarino, καθώς και μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες, συμβουλές και προτάσεις για τον προορισμό και τη Μεσσηνία.