Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Costa Navarino: Το Νοέμβριο το διεθνές τουρνουά γκολφ Aegean Messinia Pro-Am

Από την Costa Navarino ανακοινώθηκε ότι διοργανώνει το διεθνές τουρνουά γκολφ Aegean Messinia Pro-Am 2024 από τις 20 έως τις 24 Νοεμβρίου.

Οι συμμετέχοντες, επαγγελματίες και ερασιτέχνες φίλοι του αθλήματος από όλο τον κόσμο, θα απολαύσουν τη μεσσηνιακή φύση, σε συνδυασμό με αυθεντική φιλοξενία και πολλές ακόμη αθλητικές δραστηριότητες, σε μια περιοχή που είναι ιδανική για κάθε εποχή του χρόνου.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το Aegean Messinia Pro-Am 2024 θα πραγματοποιηθεί σε τρία από τα τέσσερα γήπεδα γκολφ 18 οπών της Costa Navarino: The Dunes Course, The Hills Course, καθώς και στο πρώτο παγκοσμίως International Olympic Academy Golf Course.

Το κάθε γήπεδο προσφέρει διαφορετικό βαθμό δυσκολίας παιχνιδιού, ενώ σε όλα τα γήπεδα της Costa Navarino έχουν εφαρμοστεί αυστηροί κανόνες περιβαλλοντικής διαχείρισης, μέσω μίας σειράς πρακτικών φιλικών προς το πλούσιο φυσικό τοπίο.

Οι φίλοι του γκολφ θα απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα στην Costa Navarino, που μόλις έλαβε μια ακόμη παγκόσμια διάκριση για τα γήπεδα, ως «2024 Golf Resort of the Year – Mediterranean» από την IAGTO (International Association of Golf Tour Operators – Διεθνή Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Γκολφ).

Παίκτες και επισκέπτες του τουρνουά, μπορούν να επιλέξουν για τη διαμονή τους το ξενοδοχείο The Westin Resort Costa Navarino μέσα από προγράμματα πέντε και επτά ημερών.

H AEGEAN, ονομαστικός και κύριος χορηγός, θα προσφέρει ειδικές τιμές αεροπορικών εισιτηρίων για τους συμμετέχοντες στο τουρνουά και δωρεάν εισιτήρια (εκτός φόρων) στους επαγγελματίες παίκτες, καθώς και δωρεάν μεταφορά του εξοπλισμού των παικτών.

H διοργάνωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Confederation of Professional Golf (CPG) και με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ και της PGA Ελλάδος.

Στο Aegean Messinia Pro-Am 2024 θα συμμετάσχουν έως 70 ομάδες, με κάθε μία να αποτελείται από έναν επαγγελματία και τρεις ερασιτέχνες παίκτες, διεκδικώντας ένα συνολικό χρηματικό έπαθλο που ανέρχεται σε 70.000 ευρώ.

Παράλληλα με την ευκαιρία που θα έχουν οι συμμετέχοντες να διαγωνιστούν για μια σειρά από κορυφαία ατομικά και ομαδικά έπαθλα, η διοργάνωση περιλαμβάνει και ένα συναρπαστικό πρόγραμμα θεματικών εκδηλώσεων.

Οι εγγραφές των ομάδων για το Aegean Messinia Pro-Am 2024 έχουν ανοίξει, τηρώντας σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τουρνουά και τα πακέτα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα www.aegeanmessiniaproam.com.

 

Δείτε στιγμιότυπα από το Aegean Messinia Pro-Am 2023