Σάββατο 15 Μαρτίου 2025

Cook’s Club: Η Thomas Cook εγκαινιάζει το πρώτο της ξενοδοχείο στην Κρήτη σχεδιασμένο για τη νέα γενιά

O Peter Frankhauser, ο επικεφαλής του μεγάλου γερμανικού τουριστικού οργανισμού Thomas Cook θα εγκαινιάσει μαζί με την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά στις 19 Ιουνίου, το πρώτο ξενοδοχείο Cook’s Club (φωτογραφίες) στη Χερσόνησο του Ηρακλείου της Κρήτης. Πρόκειται για ένα καινούργιο brand της Thomas Cook σχεδιασμένο για τη νέα γενιά.

Στα σχέδια του μεγάλου τουριστικού οργανισμού είναι να λειτουργήσει μέχρι το 2019 10 έως 15 ξενοδοχεία Cook’s Club, κυρίως με συμφωνίες franchise.

 

 

Το 4άστερο Cook’s Club στη Χερσόνησο είναι ένα πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο, που διαθέτει 140 δωμάτια και apartments με μικρή κουζίνα, κατάλληλα μέχρι και για παρέες έξι ατόμων.

Επικεντρώνεται στα βασικά χαρακτηριστικά της νέας γενιάς ταξιδιωτών, όπως ο σύγχρονος σχεδιασμός δωματίων, η ποιοτική κουζίνα, τα μοντέρνα μπαρ και η καλή μουσική DJ στις πισίνες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ένα ακόμα βασικό χαρακτηριστικό του ξενοδοχείου θα είναι οι δύο ορθογώνιες πισίνες που θα περιβάλλονται από το εστιατόριο self-service «Cantina» και το μπαρ «Captain Cook».

 

Πηγή: www.patris.gr

Φωτογραφίες: www.zeushotels.gr

Post Tags
Share Post