Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Connect Smart Roadshow: Έξυπνα ξενοδοχεία, βιομηχανία 4.0 και διασυνδεδεμένα κτήρια στο επίκεντρο

Σε μια εποχή όπου η καινοτομία και ο ψηφιακός μετασχηματισμός αποτελούν προϋπόθεση για την τόνωση κομβικών κλάδων της χώρας μας, η Vantage Towers διοργανώνει τρεις εκδηλώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, προκειμένου να αναδείξει τα οφέλη της ενσωμάτωσης των νέων τεχνολογιών στους κλάδους του Τουρισμού, των Υποδομών, της Βιομηχανίας και της Υγείας.

Πρώτος σταθμός είναι η Αθήνα, στις 7 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από το χώρο της πολιτικής και στελέχη από τον κλάδο της τεχνολογίας, του τουρισμού και της βιομηχανίας. Θα ακολουθήσουν η Θεσσαλονίκη στις 21 Φεβρουαρίου και η Πάτρα στις 15 Μαρτίου.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι οι επαγγελματίες από το χώρο της επιχειρηματικότητας να ενημερωθούν για τον τρόπο που η αξιόπιστη συνδεσιμότητα παντού (σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους) συμβάλει στη βελτίωση της παραγωγικότητας των εργαζομένων, στην αύξηση της ικανοποίησης των πελατών, στο στόχο της πράσινης ανάπτυξης και στην αποφασιστική μείωση του κόστους.

Στην πραγματικότητα είναι τόσο απαραίτητη στην καθημερινότητα μας, όπως το νερό και το ρεύμα, γιατί αποτελεί τη βάση πάνω στην οποία στηρίζονται πλήθος νέων υπηρεσιών, όπως για παράδειγμα, εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης, επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας και metaverse.

Η συνδεσιμότητα νέας γενιάς θα ξεκλειδώσει δυνατότητες ικανές να φέρουν επανάσταση στην καθημερινή ζωή, όπως τα έξυπνα ξενοδοχεία, τη βιομηχανία 4.0, τα διασυνδεδεμένα κτήρια, τη ρομποτική και τo διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT).

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν.

Για να δηλώσετε συμμετοχή δείτε ΕΔΩ.

Post Tags
Share Post