Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

COCO-MAT: Ολοκληρώθηκε το 7ο Business Event στα Χανιά και στο Ηράκλειο

Ο Όμιλος COCO–MAT, ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία το 7ο Business Event «Hospitality goes live: The Future is now» στα Χανιά και στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Όλες οι ομιλίες της εκδήλωσης «Hospitality goes live: The Future is now» βασίστηκαν στο κεντρικό θέμα του event: Η βιωσιμότητα στον τουρισμό, «το αύριο σήμερα», αναλύοντας σφαιρικά το θέμα από τους διάφορους κλάδους των διακεκριμένων ομιλητών που συμμετείχαν.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Όσοι κατάφεραν να παρευρεθούν στα event, που οργανώθηκαν από το ξενοδοχειακό τμήμα της COCO-MAT, στα Χανιά και στο Ηράκλειο είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για νέες τάσεις της ξενοδοχειακής αγοράς που είναι αναγκαίες για τη συνέχεια και την ανάπτυξη του τουρισμού.

Καινοτόμες ιδέες και χρήσιμες πρακτικές από τη χρηματοδότηση έως και την αρχιτεκτονική, την προβολή και τη φιλοξενία, στοιχεία που περικλείουν τη δημιουργία καινοτόμων ξενοδοχειακών μονάδων, boutique hotels κ.ά, παρουσιάστηκαν από τους ομιλητές με γνώμονα την αειφορία και τη βιωσιμότητα μεριμνώντας για το αύριο στον τουρισμό.

Η COCO-MAT οργανώνει events, με στόχο μέσα από αξιέπαινους και έμπειρους ομιλητές να καλύψει από όλους τους πιθανούς τομείς θέματα που ενδιαφέρουν τα άτομα που ασχολούνται και εξειδικεύονται στον τουρισμό.

Οι σχετικές ομιλίες δημιουργήθηκαν για προάγουν μια ισορροπημένη προσέγγιση στην ανάπτυξη και την εκμετάλλευση των τουριστικών πόρων, που πρέπει να λαμβάνει υπόψη ο ξενοδόχος, τόσο για τις ανάγκες των επισκεπτών του όσο και για τη διατήρηση του περιβάλλοντος και των πολιτιστικών αξιοθέατων.

Το κοινό που παρακολούθησε τα events αποτελείτο από επιχειρηματίες του τουρισμού, αρχιτέκτονες, interior designers, αλλά και άλλες ειδικότητες που ήθελαν να μοιραστούν καινοτόμες σκέψεις, να ανταλλάξουν απόψεις και να πάρουν ιδέες από αξιόλογους ανθρώπους του χώρου και συνεργάτες τους που πιθανώς σκοπεύουν να εφαρμόσουν και οι ίδιοι.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο Θάνος Βούρδας, Γενικός Διευθυντής «Διεθνής Αερολιμένας Ηρακλείου Κρήτης Α.Ε,

Ο Αντώνης Πολυκανδριώτης, Επικεφαλής Διεύθυνσης Χρηματοδοτήσεων Μεσαίων Επιχειρήσεων – Optima Bank,

Ο Νικηφόρος Στειακάκης Chief Operating Officer at SFDO,

Ο Αθανάσιος Μαύρος, EY Partner CESA Supply Chain & Operations Leader / CESA South Cluster Consumer leader,

Η Χαλακατεβάκη Γιώγια, Αρχιτέκτονας – Διπλωματούχος Μηχανικός

Η Βίκυ Βαμιεδάκη, Δημοσιογράφος Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Θεμάτων,

Η Δανάη Κινδελή, Μanager, PR, Operations του αγροτουριστικού καταλύματος Μετόχι Κινδελή,

Η Τζένη Στεργιοπούλου, Ιδρύτρια και Γενική Διευθύντρια Aegean Villas, Υπεύθυνη διαχείρισης και προώθησης τουριστικών ακινήτων.

Post Tags
Share Post