Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Το COCO-MAT Hotel Athens στη λίστα της Guardian

Το ξενοδοχείο COCO-MAT Athens στο Κολωνάκι βρίσκεται στη λίστα με τα «25 καλύτερα μέρη για διαμονή στην Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά», που δημοσιεύθηκε πρόσφατα σε άρθρο του βρετανικού Guardian.

Το ξενοδοχείο της COCO-MAT στο Κολωνάκι στεγάζεται σε ένα εντυπωσιακό κτήριο πολυβραβευμένης αισθητικής, που συνδυάζει άψογα τη φιλοξενία με τη λειτουργία ενός καταστήματος COCO-MAT, με αποτέλεσμα τη δυνατότητα παροχής μοναδικών υπηρεσιών.

Στο άρθρο που περιγράφει το ξενοδοχείο γίνεται ιδιαίτερη αναφορά σε αυτές τις υπηρεσίες, ειδικά στο «pillow menu» που δίνει τη δυνατότητα επιλογής μαξιλαριού και στην υπηρεσία «tailor made sleep», όπου με βάση κάποια απλά προσωπικά στοιχεία και προτιμήσεις, το στρώμα του κάθε πελάτη διαμορφώνεται ανάλογα, η εμπειρία ύπνου εξατομικεύεται και εξασφαλίζεται η τέλεια ανάπαυση και οι άριστες εντυπώσεις.

Οι υπηρεσίες αυτές είναι μέρος της πρωτοποριακής ιδέας του «shop – in – hotel» που εφαρμόστηκε πιλοτικά στο COCO-MAT Hotel Athens και προσαρμόστηκε επιτυχημένα στα υπόλοιπα ξενοδοχεία της εταιρείας καθώς και σε ξενοδοχεία συνεργατών της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της COCO-MAT:

«Το ενθουσιώδες σχόλιο του Guardian ενισχύει την πεποίθησή μας για τα πολλαπλά οφέλη της καινοτόμου ιδέας του «shop – in – hotel» που υποστηρίζεται από την ομάδα του ξενοδοχειακού μας τμήματος και όλοι εμείς στην COCO-MAT είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή την αναγνώριση, αλλά και για την απόδειξη της επιτυχίας του συνδυασμού της φιλοξενίας με τον καλύτερο δυνατό ύπνο και τις εξατομικευμένες υπηρεσίες».

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Λίγα λόγια για το COCO-MAT Hotel Athens

Μια μοναδική πρόταση διαμονής σ’ ένα εντυπωσιακό κτήριο στην πιο κοσμοπολίτικη γειτονιά της Αθήνας και ένα ολοκληρωμένο κατάστημα COCO-MAT στην ιδανική τοποθεσία!

Το COCO-MAT Hotel Athens συνδυάζει τη φιλοσοφία φιλοξενίας που αντλεί έμπνευση από τη φύση με τους ρυθμούς και την κομψότητα της πιο κοσμοπολίτικης γειτονιάς της Αθήνας.

Σ’ ένα κτήριο που σχεδίασε ο Εμμανουήλ Λαζαρίδης, υπεύθυνος και για το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, με ένα υπέροχο roof garden με θέα σε όλη την πόλη, το COCO-MAT Hotel Athens επεκτείνει τη ζωντάνια της γειτονιάς και απογειώνει την αστική φιλοξενία μέσα από την καλύτερη εμπειρία ύπνου και τις μοντέρνες ανέσεις του.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media