Παρασκευή 29 Μαϊου 2020

«COCO-MAT Hospitality, One Step beyond»: Η COCO-MAT δείχνει το δρόμο για αύξηση των εσόδων της ξενοδοχειακής επιχείρησης

Ο όμιλος COCO-MAT σε συνεργασία με τα NEA MESA, την INNFAITH και το 31Doors σας προσκαλούν στην εκδήλωση «COCO-MAT Hospitality, One Step beyond» για να ανταλλάξετε εμπειρίες και απόψεις με επαγγελματίες από το χώρο των Hotel Management & Hotel Digital Marketing.

Με αφορμή την αλματώδη τουριστική ανάπτυξη σε παγκόσμιο επίπεδο, ο όμιλος COCO-MAT επιδιώκει την οργάνωση και υποστήριξη προσπαθειών, που αναβαθμίζουν το μέλλον του ελληνικού τουρισμού. Άλλωστε στις μέρες μας, η ψηφιοποίηση του προϊόντος και η καινοτομία στον τουριστικό κλάδο, είναι δύο τάσεις που οδηγούν το τουριστικό προϊόν στην εξέλιξη.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Η εκδήλωση «COCO-MAT Hospitality, One Step beyond», η οποία θα πραγματοποιηθεί σε διάφορα μέρη της Ελλάδας ξεκινώντας από τις Κυκλάδες, βασίζεται στις νέες τάσεις.

Στόχος της είναι η ενημέρωση των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων για τους νέους ψηφιακούς τρόπους άμεσης επικοινωνίας με τον πελάτη αλλά και η σωστή διαχείριση του πελατειακού κοινού, εμπλουτίζοντας τη διαμονή με καινοτόμες εμπειρίες, οι οποίες θα συμβάλουν στην επιτυχημένη προσέλκυση του κοινού τους.

Επίσης, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά επαγγελματίες του τουρισμού από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας για να μοιραστούν εμπειρίες, νέες προσεγγίσεις διαχείρισης και επιτυχημένες πρακτικές για την αναβάθμιση των ξενοδοχειακών τους υπηρεσιών.

Μέσα από τη συνάντηση αυτή, οι συμμετέχοντες επιδιώκουν να μάθουν πώς θα αυξήσουν τα έσοδα μιας ανεξάρτητης ξενοδοχειακής επιχείρησής τους -χωρίς μεσάζοντες-, μέσα από ένα λειτουργικό πλαίσιο αποτελεσματικής εξυπηρέτησης και ικανοποίησης του πελάτη.

Σημεία συνάντησης για την εκδήλωση θα αποτελέσουν δύο κορυφαίοι τουριστικοί πόλοι έλξης στις Κυκλάδες:

Νάξος, Ξενοδοχείο Astir Hotel
Τετάρτη 11 Μαρτίου στις 18:00

Σαντορίνη, Μπελλώνιο Πολιτιστικό Κέντρο
Παρασκευή 13 Μαρτίου στις 18:00

Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ ή επικοινωνήστε με την COCO-MAT στο 2106251971.

——————————-

Λίγα λόγια για την COCO-MAT
Η COCO-MAT από το 1989, με εμπειρία στην κατασκευή χειροποίητων προϊόντων ύπνου από φυσικές πρώτες ύλες και με πάνω από 100 καταστήματα & σημεία πώλησης σε πάνω από 22 χώρες σε όλο τον κόσμο, πρωταγωνιστεί με επιτυχία στο χώρο της στρωματοποιίας εξοπλίζοντας από οικείες ιδιωτών & ξενοδοχεία, μέχρι αεροπορικές εταιρείες και σκάφη αναψυχής.

Ακολουθώντας την ιδιαίτερη φιλοσοφία της και τον αυθεντικό τρόπο που προσεγγίζει τη φιλοξενία, η εταιρεία επεκτάθηκε πολύ γρήγορα στον ξενοδοχειακό χώρο, με στόχο να αλλάξει τα δεδομένα στον παρωχημένο τομέα της παρεχόμενης ποιότητας ύπνου.

Από τότε, η COCO-MAT έχει εξοπλίσει περισσότερα από 6.000 ξενοδοχεία παγκοσμίως με υψηλής ποιότητας προϊόντα ύπνου, έπιπλα και λευκά είδη.

Από την εμπειρία ύπνου έως τα είδη προσωπικής περιποίησης και από το σχεδιασμό ταυτότητας έως τη διαχείριση ιματισμού, η COCO-MAT έχοντας ιδία γνώση των αναγκών μιας ξενοδοχειακής μονάδας, καθώς και των προσδοκιών που έχουν οι πελάτες, δημιούργησε εταιρείες με ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες υποστήριξης, που εξασφαλίζουν συνολικά ποιοτική φιλοξενία.

Άλλωστε, η σχέση της COCO-MAT με τη φιλοξενία είναι μακρόχρονη και εμπειρική και λειτουργεί ως αποτέλεσμα της προσήλωσης στην ποιότητα των προϊόντων και της ανθρωποκεντρικής προσέγγισης των υπηρεσιών που τα υποστηρίζουν.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Share Post