Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

COCO-MAT: Hospitality Goes Live Event Athens στις 17 Μαρτίου

Με γνώμονα έναν ξεκούραστο και ποιοτικό ύπνο και στο ταξίδι, η COCO-MAT επενδύει σε νέα προϊόντα, υπηρεσίες που αφορούν τις τουριστικές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και συνεργάζεται με πάνω από 6.500 ξενοδοχεία ανά τον κόσμο.

Στόχος της είναι η αναβάθμιση του ύπνου στα ξενοδοχειακά καταλύματα και η ανάδειξη του ως προστιθέμενη αξία στο τουριστικό προϊόν, προσφέροντας στους πελάτες των ξενοδοχείων μία μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και ξεκούρασης σε χειροποίητα στρώματα και προϊόντα ύπνου από φυσικά υλικά.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Με αφορμή την αρχή μιας πολλά υποσχόμενης τουριστικής σεζόν, η COCO-MAT διοργανώνει τα Road Show Business Events, με σκοπό την προβολή και προώθηση νέων πρακτικών και τάσεων της ξενοδοχειακής αγοράς με προσκεκλημένους διακεκριμένους ομιλητές από διάφορους τομείς του τουρισμού.

Το επόμενο ραντεβού έχει οριστεί για την Πέμπτη 17 Μαρτίου, 11.00 – 17.00, στο ξενοδοχείο COCO-MAT Athens BC, που βρίσκεται στην οδό Φαλήρου 5 στην Αθήνα.

Η συνάντηση απευθύνεται σε επιχειρηματίες του τουρισμού (ξενοδοχεία, boutique hotels, μικρά και μεγάλα καταλύματα, βίλλες, αρχιτέκτονες, designers, κ.ά.) αλλά και όλους όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν, να μοιραστούν καινοτόμες σκέψεις και ιδέες, προσωπικές ιστορίες και επιτυχημένες πρακτικές στο χώρο της φιλοξενίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα κεντρικά γραφεία στο ξενοδοχειακό τμήμα της COCO-MAT στο τηλέφωνο 2106251971 εσωτερικό 232 ή μπορείτε να στείλετε email στο τμήμα Hotel Marketing στο entavlamanou@coco-mat.com.

 

Δείτε ΕΔΩ πρόγραμμα και ομιλητές.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post