Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Tο CITY College και το Παρατηρητήριο Τουρισμού υπογράφουν Σύμφωνο Συνεργασίας

Το CITY College, University of York Europe Campus υπέγραψε Σύμφωνο Συνεργασίας με το Παρατηρητήριο Τουρισμού, μία βραβευμένη υπηρεσία (Silver Award – Βραβεία Τουρισμού 2021) που αποτυπώνει τη ζήτηση αλλά και τις πραγματικές απευθείας κρατήσεις που δέχονται ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και ενοικιαζόμενα σπίτια σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές της Ελλάδας.

Το Παρατηρητήριο έχει ιδρυθεί από τις παρακάτω εταιρείες – εκπροσώπους του κλάδου: Nea Mesa Tourism Marketing & Sales, ΒοοkOnlineNow, Hotel Availabilities, Syncbnb, The Data Appeal Company, OTA insight.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το πεδίο συνεργασίας περιλαμβάνει την ανάλυση, διαχείριση και παρουσίαση δεδομένων που συλλέγονται από το Παρατηρητήριο, από προπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος Επιστημών Διοίκησης και Oικονομίας του CITY College οι οποίοι θα συντάσσουν ενημερωτικά δελτία (fact sheets) και μηνιαίες εκθέσεις (reports) σχετικά με τις τρέχουσες τάσεις για να βοηθήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη των βασικών χαρακτηριστικών της πλατφόρμας, καθώς και να ενισχύσουν την προβολή και την επικοινωνία του σκοπού του Παρατηρητηρίου στο ευρύ κοινό.

Οι εκθέσεις, που θα περιλαμβάνουν χρήσιμες πληροφορίες και δεδομένα, θα είναι διαθέσιμες στο κοινό.

Οι φοιτητές θα συνεργάζονται συστηματικά με την ομάδα του Παρατηρητηρίου Τουρισμού, ενώ θα τους επιβλέπουν η Δρ Λεμονιά (Λένια) Παπαδοπούλου και ο Dr Giovanni Oscar Serafini, καθηγητές του Τμήματος Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας του CITY College.

Η συνεργασία του CITY College Europe Campus με το Παρατηρητήριο Τουρισμού συνάδει με τη φιλοσοφία του Κολεγίου να προωθεί τη σύνδεση του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου καθώς και να έχει ενεργό ρόλο στην κοινωνία προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο.

 

Σχετικά με το CITY College, University of York Europe Campus

Το CITY College, University of York Europe Campus είναι το ευρωπαϊκό campus του Πανεπιστημίου του York. Είναι ένα μοναδικό διεθνές εκπαιδευτικό ίδρυμα με κέντρο τη Θεσσαλονίκη και προσφέρει τα πτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα του κορυφαίου βρετανικού πανεπιστημίου (151ο στον κόσμο – QS 2022) στην Ελλάδα και σε οκτώ χώρες στη Νοτιοανατολική και Ανατολική Ευρώπη και στις χώρες του Καυκάσου.

To CITY College συνδέει εδώ και 30 χρόνια ως διεθνές εκπαιδευτικό ίδρυμα υψηλού κύρους και ακαδημαϊκής αριστείας τη Βρετανία με την ευρύτερη περιοχή, την Ευρώπη και τον κόσμο.

Με την ολοκλήρωση των σπουδών τους οι απόφοιτοι του CITY College αποκτούν το πτυχίο του κορυφαίου Πανεπιστημίου του York που απονέμεται απευθείας από το βρετανικό πανεπιστήμιο, ενώ οι απόφοιτοι του προγράμματος Pan-European Executive ΜΒΑ αποκτούν εκτός από το πτυχίο του York και το πτυχίο του γαλλικού Πανεπιστημίου του Στρασβούργου.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media