Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Chora Kythnos Suites: Ένα project με την υπογραφή της COCO-MAT

Η ομάδα της COCO-MAT, αναλαμβάνει τη δημιουργία καταλυμάτων και ξενοδοχειακών boutique από το χτίσιμο, τον εσωτερικό και εξωτερικό σχεδιασμό έως και την τελευταία λεπτομέρεια του έργου.

Διαθέτει έμπειρους συμβούλους ύπνου για προτάσεις των κατάλληλων ξενοδοχειακών εξοπλισμών, interior designers εξειδικευμένους στη διαμόρφωση καταλυμάτων, καθώς και creative designers για τη μελέτη των σημάνσεων των χώρων και της εταιρικής ταυτότητας της επιχείρησης.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Το Chora Kythnos Suites βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη χώρα της Κύθνου με τα περίτεχνα πλακόστρωτα δρομάκια, τα λευκά σπίτια και τις κομψές καμάρες.

Η ανεπιτήδευτη πολυτέλεια και η κομψή διακόσμηση που χαρακτηρίζουν τις σουίτες, σε συνδυασμό με το μοναδικό Αιγαιοπελαγίτικο ουρανό, το απαράμιλλης ομορφιάς κυκλαδίτικο τοπίο, αλλά και την άψογη φιλοξενία -σήμα κατατεθέν του Chora Kythnos Suites- εξασφαλίζουν μια μοναδική εμπειρία διαμονής.

Στόχος του ομίλου της COCO-MAT είναι να ικανοποιήσει οποιαδήποτε ανάγκη προσαρμοσμένη στη μοναδικότητα του κάθε πελάτη.

Η ομάδα σχεδιασμού της COCO-MAT, είναι επίσης σε θέση να σχεδιάζει υψηλής αισθητικής φωτορεαλιστικά σχέδια και να παράγει έπιπλα και κατασκευές σε ειδικές διαστάσεις.

Η ομάδα των έμπειρων διακοσμητών αναλαμβάνουν ένα έργο από την αρχιτεκτονική μελέτη σε συνεργασία με αρχιτέκτονες, τη μελέτη της διακόσμησης, την έρευνα αγοράς μέσα από ένα ευρύ φάσμα προτεινόμενων υλικών, καθώς και την επίβλεψη όλων των απαιτούμενων εργασιών έως την ολοκλήρωση του έργου.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media