Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

CHC Group: Σημαντική διάκριση στα Seven Stars Luxury Hospitality & Lifestyle Awards

Η CHC Group πρόσθεσε μία ακόμη σημαντική διάκριση στο ενεργητικό της, αυτή της Best Hotel Management & Consulting Services in Greece στα Seven Stars Luxury Hospitality & Lifestyle Awards.

Συνολικά στα Seven Stars Luxury Hospitality & Lifestyle Awards απονεμήθηκαν διακρίσεις για 57 κατηγορίες, στις οποίες συμμετείχαν 815 υποψηφιότητες από 16 χώρες, με τις βραβεύσεις να πραγματοποιούνται σε μια εντυπωσιακή τελετή στο 11th Anniversary Gala Ceremony στο Wyndham Grand Crete Mirabello Bay.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Σε δήλωσή του αμέσως μετά την τελετή ο ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της CHC Group Ζαχαρίας Α. Χνάρης, ανέφερε:

«Μια ακόμη διάκριση, μια ακόμη επιβράβευση των προσπαθειών που η μεγάλη οικογένεια της CHC Group καταβάλει με μεθοδικότητα και συνέπεια. Αλλά και μια ακόμη απόδειξη επιτυχίας και αναγνώρισης. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους εργαζομένους του Ομίλου μας, οι οποίοι δούλεψαν σκληρά για να έρθει και αυτή η βράβευση, καθώς και σε όλους όσοι εμπιστεύονται την CHC Group ως συνεργάτη στον ιδιαίτερα απαιτητικό τουριστικό κλάδο. Συνεχίζουμε με ακόμη περισσότερη ενέργεια και δύναμη, προετοιμαζόμαστε ήδη για την επόμενη χρονιά, για νέες συνέργειες και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις πολλές και σημαντικές προκλήσεις που περιμένουν τον ελληνικό τουρισμό».

Τα Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards είναι τα διεθνή βραβεία αριστείας στο χώρο του τουρισμού, εστιάζοντας στην πολυτελή φιλοξενία για πάνω από μια δεκαετία.

Με την αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης, τα βραβεία αναγνωρίζουν και τιμούν επιχειρήσεις, προσωπικότητες και οργανισμούς που προσφέρουν με συνέπεια εξαιρετικές εμπειρίες στους καλεσμένους τους.

Post Tags
Share Post