Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Chania Trails: Δημιουργία 60 διαδρομών μονοπατιών 600 χλμ.

 

Στη μεγάλη έκθεση πεζοπορικού τουρισμού στη Λυών της Γαλλίας Salon du Randonneur προβλήθηκε το δίκτυο μονοπατιών και φαραγγιών των Χανίων.

Συγκεκριμένα από τις 25 – 27 Μαρτίου παρουσιάστηκε στο εξειδικευμένο κοινό της έκθεσης η πρωτοβουλία για τη δημιουργία του δικτύου διαδρομών Chania Trails στους δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Συνολικά 60 διαδρομές με συνολικό μήκος 600 χιλιομέτρων δημιουργούνται αυτή την περίοδο σε Χανιά, Αποκόρωνα, Πλατανιά, Κάντανο – Σέλινο, Σφακιά και Κίσαμο.

Το σύνολο των διαδρομών θα είναι έτοιμο έως το τέλος του 2023, ενώ σταδιακά θα παραδίδονται στο κοινό οι διαδρομές ανά Δήμο, με επτά διαδρομές να είναι ήδη έτοιμες στο Δήμο Χανίων και να ακολουθούν μέχρι το Σεπτέμβριο οι 12 διαδρομές στον Αποκόρωνα και αμέσως μετά αυτές στον Πλατανιά.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα παρουσιαστούν στα Χανιά σε ανοιχτή εκδήλωση στο κοινό το σύνολο των διαδρομών του Chania Trails, η σήμανση στο πεδίο και οι ψηφιακές εφαρμογές που θα το συνοδεύουν, οι εργασίες συντήρησης που θα πραγματοποιούνται όπως και οι προγραμματισμένες δράσεις προβολής του δικτύου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Πηγή: hania.news

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media