Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Celestyal Cruises: Προσφορές για κρουαζιέρες σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο το 2021

Η Celestyal Cruises, ανακοίνωσε χριστουγεννιάτικες προσφορές σε επιλεγμένες all-inclusive κρουαζιέρες για το 2021 και για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως στις 10 Ιανουαρίου 2021.

Οι κρουαζιέρες ξεκινούν από την προνομιακή τιμή των 279 ευρώ ανά άτομο, για αναχωρήσεις από Μάρτιο έως και Ιούνιο του 2021, συμπεριλαμβάνουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική και ταξιδιωτική ασφάλιση Covid-19, καθώς και προσφορές για τρίκλινες/τετράκλινες καμπίνες.

Τα παιδιά μέχρι 12 ετών μπορούν να ταξιδέψουν δωρεάν, ενώ η προκαταβολή έχει μειωθεί στα 125 ευρώ ανά καμπίνα.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Οι χριστουγεννιάτικες προσφορές συμπεριλαμβάνουν:

 

  • Την κρουαζιέρα τριών διανυκτερεύσεων «Εικόνες Αιγαίου» που διατίθεται από 279 ευρώ ανά άτομο σε δίκλινη καμπίνα, η οποία προσεγγίζει τη Μύκονο, την Πάτμο, την Κρήτη (Ηράκλειο), τη Σαντορίνη, αλλά και την Αρχαία Έφεσο (Κουσάντασι).

 

  • Την κρουαζιέρα τριών διανυκτερεύσεων «Εικόνες Εξερεύνησης» που διατίθεται από 279 ευρώ ανά άτομο σε δίκλινη καμπίνα, η οποία προσεγγίζει τη Σύρο, τη Σαντορίνη και την Αρχαία Έφεσο (Κουσάντασι).

 

  • Tην κρουαζιέρα τεσσάρων διανυκτερεύσεων «Εικόνες Αιγαίου» που διατίθεται από 379 ευρώ ανά άτομο σε δίκλινη καμπίνα, η οποία προσεγγίζει τη Μύκονο, την Πάτμο, τη Ρόδο, την Κρήτη (Ηράκλειο), τη Σαντορίνη, αλλά και την Αρχαία Έφεσο (Κουσάντασι).

 

  • Tην κρουαζιέρα τεσσάρων διανυκτερεύσεων «Εικόνες Εξερεύνησης» που διατίθεται από 379 ευρώ ανά άτομο σε δίκλινη καμπίνα, η οποία προσεγγίζει τη Σύρο, τη Σαντορίνη, τη Ρόδο και Αρχαία Έφεσο (Κουσάντασι).

 

  • Tην κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» που διατίθεται από 639 ευρώ ανά άτομο σε δίκλινη καμπίνα, η οποία προσεγγίζει τη Ρόδο, την Κρήτη (Άγιο Νικόλαο) και προσφέρει μαγευτικές περιηγήσεις σε προορισμούς, όπως η Σαντορίνη, η Μήλος, η Μύκονος, αλλά και η Αρχαία Έφεσος (Κουσάντασι).

 

  • Tην κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Εκλεκτό Αιγαίο» που διατίθεται από 639 ευρώ ανά άτομο σε δίκλινη καμπίνα, η οποία προσεγγίζει την Κωνσταντινούπολη, το Τσανάκαλε (Αρχαία Τροία), αλλά και τη Θεσσαλονίκη, το Βόλο (Μετέωρα) και τη Σαντορίνη.

 

  • Τη βραβευμένη κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Τρεις Ήπειροι», που διατίθεται από 639 ευρώ ανά άτομο σε δίκλινη καμπίνα το οποίο προσεγγίζει το Κάιρο/ Πυραμίδες της Αιγύπτου, το Αγίους Τόπους, στο Ισραήλ, τη Λεμεσό, τη Ρόδο και την Αρχαία Έφεσο (Κουσάντασι).

Όλες οι κρουαζιέρες προσφέρουν την all-inclusive εμπειρία της Celestyal Cruises, συμπεριλαμβάνοντας σε ένα συνολικό αντίτιμο: πακέτα απεριόριστης κατανάλωσης κλασικών ποτών, όλα τα γεύματα εν πλω, πλούσιο πρόγραμμα ψυχαγωγίας, επιλεγμένες εκδρομές, λιμενικά τέλη, χρεώσεις υπηρεσιών και τα φιλοδωρήματα.

«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που μπορούμε να κάνουμε πιο ξεχωριστή τη μαγεία των Χριστουγέννων προσφέροντας στο κοινό μας, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που χρειάζεται περισσότερο από οτιδήποτε να διατηρήσει το ηθικό του ψηλά, τη δυνατότητα να ονειρευτεί ένα πιο φωτεινό και ευχάριστο μέλλον. Να σχεδιάσει τα ταξίδια του σε όμορφους προορισμούς. Μοναδικό μας κίνητρο είναι να παραμείνουμε όλοι δυνατοί και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε απολαυστικές εμπειρίες ζωής μέσα από την κρουαζιέρα», δήλωσε ο Leslie Peden, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal Cruises.

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις, επισκεφθείτε τις διευθύνσεις:

CELESTYAL CRUISES ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

celestyal.com

ή καλέστε στο +30 21640 09 999.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post