Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Celestyal Cruises: «Black Friday» προσφορά και ειδική έκπτωση «Hero’s Discount» για εργαζόμενους στον τομέα της υγείας

Η Celestyal Cruises, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει μια ειδική «Black Friday» ενέργεια που αφορά σε επιλεγμένες all-inclusive κρουαζιέρες για το 2021 και το 2022 και για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τώρα έως τις 30 Νοεμβρίου.

Οι κρουαζιέρες διατίθενται στην προνομιακή τιμή των 259 ευρώ ανά άτομο σε δίκλινη καμπίνα, συμπεριλαμβανομένης της δωρεάν ιατροφαρμακευτικής, ταξιδιωτικής ασφάλισης Covid-19 για συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Επιπλέον, τα παιδιά μέχρι 12 ετών μπορούν να ταξιδέψουν δωρεάν, ενώ η πρόσθετη χρέωση σε μονόκλινη καμπίνα είναι μόνο 15%.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal Cruises, Leslie Peden δήλωσε σχετικά:

«Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες και στεκόμαστε με σεμνότητα απέναντι σε αυτούς τους καταπληκτικούς ήρωες που συνεχίζουν να εργάζονται ακούραστα για να παρέχουν φροντίδα σε όλους μας, κατά τη διάρκεια αυτής της πρωτόγνωρης εποχής. Θεωρήσαμε ότι είναι σημαντικό να τιμήσουμε τους ήρωές μας και μέσω της καμπάνιας μας για το «Black Friday» να δώσουμε σε όλους κάτι για το οποίο θα προσμένουν από το νέο έτος και αργότερα. Πιστεύουμε, επίσης, ότι η περίοδος των Εορτών είναι η τέλεια στιγμή για να προσφέρει κάποιος μια κρουαζιέρα σε οικογένειες και φίλους, αλλά ακόμη και σε έναν εργαζόμενο στον τομέα της υγείας ή σε κάποιον που μάχεται στην πρώτη γραμμή και βοήθησε όσους είχαν ανάγκη, κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων συγκυριών που μας δοκιμάζουν».

 

Δείτε ΕΔΩ την προσφορά της Celestyal.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post