Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Celebrity Cruises: Κρουαζιέρες με αναχώρηση από τον Πειραιά

Η Celebrity Cruises ανακοίνωσε ότι θα κάνει κρουαζιέρες όλο το χρόνο στη Μεσόγειο, προσθέτοντας δρομολόγια από το Σεπτέμβριο του 2023 έως το Μάρτιο του 2024.

Πλέοντας στη Μεσόγειο για πρώτη φορά χειμώνα, οι επισκέπτες θα απολαύσουν μια νέα εμπειρία πολυτέλειας στο κρουαζιερόπλοιο Celebrity Infinity καθώς θα επισκέπτονται μερικά από τα πιο συναρπαστικά αξιοθέατα του κόσμου, όπως την Ακρόπολη της Αθήνας, τις Πυραμίδες και την Ιερουσαλήμ.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το μόνο πλοίο της Celebrity που θα πλέει στη Μεσόγειο όλο το χρόνο, το Celebrity Infinity, θα ξεκινήσει τη χειμερινή του σεζόν με κρουαζιέρες εννέα και 10 νυχτών οι οποίες θα δώσουν τη δυνατότητα στους επιβάτες του να απολαύσουν τα καλύτερα σημεία της Ιβηρικής Χερσονήσου, με εναλλασσόμενες αναχωρήσεις από τα λιμάνια της Βαρκελώνης και της Λισαβόνας.

Στη συνέχεια, από τον Οκτώβριο του 2023 έως τον Ιανουάριο του 2024, το Infinity θα αναχωρεί από τη Βαρκελώνη για κρουαζιέρες 11 και 12 διανυκτερεύσεων.

Ολοκληρώνοντας τη χειμερινή περίοδο, το Infinity θα επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου οι ταξιδιώτες το Φεβρουάριο και το Μάρτιο του 2024 μέσα από κρουαζιέρες 10 ή 11 διανυκτερεύσεων, με αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά, θα επισκεφθούν τρεις ηπείρους και θα γνωρίσουν μερικά από τα πιο σημαντικά ιστορικά αξιοθέατα του κόσμου και θαύματα της αρχαιότητας της Ελλάδας και της Αιγύπτου.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: www.travel.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media