Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Το Canaves Oia Epitome παρουσιάζει μια ιδιαίτερη έκθεση ζωγραφικής

Η έκθεση «Abstraction and Gesture», που οργάνωσε για λογαριασμό του ξενοδοχείου Canaves Oia Epitome η «ομπρέλα» πολιτιστικών δράσεων #Rest@rt, παρουσιάζεται έως το τέλος Οκτωβρίου στο κοσμοπολίτικο νησί της Σαντορίνης.

Η ιστορικός Τέχνης Νικολένα Καλαιτζάκη και η εικαστικός Κέλλυ Αθανασιάδου, επιμελήθηκαν την εικαστική παρέμβαση στις 24 σουίτες, καθώς και στους κοινόχρηστους χώρους του Canaves Oia Epitome, που ανήκει στον όμιλο ξενοδοχείων Canaves Oia και ξεκίνησε τη λειτουργία του φέτος το Μάιο.

Με έμφαση στην υψηλή αισθητική και προσοχή σε όλες τις λεπτομέρειες του luxury living, το νέο αυτό μέλος του ομίλου έχει ανεβάσει τον πήχη των υπηρεσιών διαμονής.

Στο σύνολο των εξειδικευμένων παροχών που προσφέρει στους απαιτητικούς του επισκέπτες, το Canaves Oia Epitome επενδύει στον πολιτιστικό τουρισμό και παρουσιάζει μια ιδιαίτερη εικαστική έκθεση που έχει ως σημείο αναφοράς τη χειρονομιακή ζωγραφική.

Οι διεθνείς πελάτες του ξενοδοχείου, περιβάλλονται από τα έργα 26 σημαντικών σύγχρονων Ελλήνων εικαστικών, οι οποίοι κλήθηκαν να δημιουργήσουν εξπρεσιονιστικές αφηγήσεις στους πίνακές τους σε ήπιες χρωματικές παλέτες, σε μια διάδραση με το μινιμαλιστικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό της κάθε σουίτας.

 

Πηγή: www.naftemporiki.gr

Share Post