Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Cactus Royal Spa & Resort: Για 8η συνεχόμενη χρονιά πιστοποιημένο με Travelife Gold

To 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα Cactus Royal Spa & Resort ιδιοκτησίας του Νίκου Χαλκιαδάκη στην περιοχή της Σταλίδας πιστοποιήθηκε για 8η συνεχόμενη χρονιά με το διεθνές αναγνωρισμένο από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Αειφόρου Τουρισμού (GSTC), πρότυπο πιστοποίησης Travelife.

Ανταποκρινόμενο στα κριτήρια που θέτει ως πρότυπο σχετικά με την ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, τη βελτίωση των οικονομικών και κοινωνικών επιπτώσεων για τους κατοίκους της τοπικής κοινωνίας και το σεβασμό και προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της δίκαιης εργασίας, κατάφερε να πιστοποιηθεί για τη δέσμευσή του στην αειφορία.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.cactushotels.gr/en

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Σχετικά με το Cactus Royal Spa & Resort

Το Cactus Royal Resort & Spa  είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο στη Σταλίδα Ηρακλείου Κρήτης. Σε μια περιοχή με απαράμιλλη ομορφιά, στον παραλιακό δρόμο της Σταλίδας δίπλα στην πιο δημοφιλή παραλία της περιοχής, το πέντε αστέρων Cactus Royal περιμένει για να σας φιλοξενήσει. Οι προσεκτικά διατηρημένοι κήποι, η διακόσμηση με πέτρες και το βαθύ μπλε του Κρητικού Πελάγους συνθέτουν ένα μαγευτικό προορισμό.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media