Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Cactus Mare: Το νέο 5άστερο ξενοδοχείο των Cactus Hotels στη Σταλίδα του Ηρακλείου

Ανοίγει το Μάιο το Cactus Mare, το νέο 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα της αλυσίδας ξενοδοχείων Cactus Hotels («Θεόφιλος Χαλκιαδάκης Α.Ε.»), στη Σταλίδα του νομού Ηρακλείου.

Το όνομα Cactus Mare είναι εμπνευσμένο από την πανέμορφη θέα στη θάλασσα χάρη στην παραθαλάσσια τοποθεσία του ξενοδοχείου και Cactus λόγω ότι είναι το πιο νέο μέλος της οικογένειας των Cactus Hotels.

Το ξεχωριστό ξενοδοχειακό συγκρότημα διαθέτει 90 δωμάτια και σουίτες, με ιδιωτική πισίνα και Jacuzzi, εστιατόριο και μπαρ, κεντρική πισίνα, μπαρ στην παραλία, γυμναστήριο καθώς και παροχές spa.

Ο συνδυασμός πέτρας και ξύλου, δημιουργούν ένα αρμονικό περιβάλλον με γνώμονα την παροχή άνετης, ζεστής και πολυτελούς φιλοξενίας στους επισκέπτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιχείρηση τα τελευταία δύο χρόνια έχει επενδύσει στην ανέγερση δύο νέων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, με το Cactus Bay που υποδέχτηκε τους επισκέπτες του την καλοκαιρινή σαιζόν του 2018 και συνεχίζει με το Cactus Mare την καλοκαιρινή σαιζόν του 2019, ενώ ταυτόχρονα οι επενδύσεις της επιχείρησης στις ανακαινίσεις και στη δημιουργία πρόσθετων υποδομών στο 5άστερο Cactus Royal και το 4άστερο Cactus Beach συνεχίζονται.

Η έντονη επενδυτική δραστηριότητα της οικογενειακής επιχείρησης συμβάλλει έντονα στην περαιτέρω ενίσχυση της απασχόλησης, καθώς το 2019 υπολογίζεται ότι τα Cactus Hotels θα απασχολούν περίπου 300 εργαζόμενους.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram