Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Cactus Hotels: Παγκόσμια βράβευση από την Worldcob και επιβράβευση από την TUI

Μια παγκόσμια αναγνώριση από την WorldCob έρχεται να επιβραβεύσει τη συνεχή προσπάθεια των Cactus Hotels για εξέλιξη, για εφαρμογή βιώσιμων πρακτικών λειτουργίας που αξίζουν αναγνώριση καθώς και για την κοινωνική συνεισφορά της οικογένειας Χαλκιαδάκη, ιδιοκτήτες των Cactus Hotels.

Η ικανότητα της ηγεσίας, η εφαρμογή συστημάτων διαχείρισης ποιότητας, η διαμόρφωση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, είναι τα κύρια κριτήρια που αξιολογούνται και οδήγησαν στη βράβευση των Cactus Hotels με το βραβείο Beyond Success Award σε μια λαμπρή διοργάνωση των Bizz Awards.

 

 

Τα Cactus Hotels απέσπασαν ακόμη μια επιβράβευση από έναν σημαντικό συνεργάτη, την TUI.

Στην ενότητα Hotel of the month η TUI έκανε ιδιαίτερο αφιέρωμα στα Cactus Hotels αναφορικά με τον τρόπο που επικοινωνούν τα ξενοδοχεία Cactus Hotels την έννοια της βιωσιμότητας στους επισκέπτες τους.

Συγκεκριμένα, η επιβράβευση αφορά το παραμύθι «Ο Κακτούλης σε ξέγνοιαστες διακοπές βιωσιμότητας» το οποίο, όπως αναφέρει ο μεγαλύτερος παγκοσμίως τουριστικός πράκτορας, με διασκεδαστικό και συναρπαστικό τρόπο ενημερώνει οικογένειες και παιδιά για τη σημασία των βιώσιμων διακοπών, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης της χρήσης πλαστικών μιας χρήσης.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα.

Η επιχείρηση «Θεόφιλος Χαλκιαδάκης Α.Ε.» δραστηριοποιείται στον κλάδο της φιλοξενίας από το 1980. Οι επενδύσεις όλων αυτών των χρόνων σε ανέγερση νέων σύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων είναι πολλές.

Η ισχυρή επενδυτική δραστηριότητα της οικογενειακής επιχείρησης συμβάλλει σημαντικά στην περαιτέρω αύξηση της απασχόλησης στην τοπική κοινωνία.

Επίσης, η επιλογή τοπικών προμηθευτών και παραγωγών είναι ένα γνωστό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησης, συμβάλλοντας έτσι περισσότερο στην οικονομική ενίσχυση της τοπικής κοινότητας.

Share Post