Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Cactus Hotels: Διπλή βράβευση στα Tourism Awards

Ασημένιο βραβείο και δεύτερη θέση στην ενότητα Covid Safe Practices & Services για την ασφαλή και οργανωμένη λειτουργία των ξενοδοχείων κατά τη διάρκεια της πανδημίας με κύριο στόχο την ασφάλεια προσωπικού και επισκεπτών και μπρονζέ βραβείο και τρίτη θέση στην ενότητα Sustainability για λειτουργία με βάση την εφαρμογή βιώσιμων πρακτικών, απέσπασαν τα Cactus Hotels στην τελετή απονομής των Tourism Awards τη Δευτέρα 9 Μαΐου στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικά βραβεία σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς για τη συμβολή τους σε σημαντικούς τομείς όπως την καινοτομία, το θαλάσσιο τουρισμό και την ανάδειξη της βιομηχανικής κληρονομιάς.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η επιχείρηση «Θεόφιλος Χαλκιαδάκης Α.Ε.» δραστηριοποιείται στον κλάδο της φιλοξενίας από το 1980.

Οι επενδύσεις όλων αυτών των χρόνων σε ανέγερση νέων σύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων είναι πολλές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία έχει επενδύσει στην κατασκευή δύο νέων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων τα τελευταία χρόνια, με το Cactus Bay να καλωσορίζει τους καλεσμένους του κατά τη θερινή περίοδο του 2018 και να συνεχίζει με το Cactus Mare κατά τη θερινή περίοδο του 2019, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζονται οι ανακαινίσεις και η δημιουργία πρόσθετων υποδομών στα Cactus Royal 5 * & Cactus Beach 4 *.

Η ισχυρή επενδυτική δραστηριότητα της οικογενειακής επιχείρησης συμβάλλει σημαντικά στην περαιτέρω αύξηση της απασχόλησης καθώς υπολογίζεται ότι τα Cactus Hotels απασχόλησαν συνολικά περίπου 400 εργαζόμενους το 2021.

Επίσης, η επιλογή τοπικών προμηθευτών και παραγωγών είναι ένα γνωστό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησης, συμβάλλοντας έτσι περισσότερο στην οικονομική ενίσχυση της τοπικής κοινότητας.

Share Post