Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Business Travel Professionals Forum: 28 – 29 Νοεμβρίου 2019 από τη SWOT

Το μεγαλύτερο B2B Forum στην Ελλάδα, μία διοργάνωση της SWOT |Hospitality Management Company, ανοίγει για 7η συνεχόμενη χρονιά τις πόρτες του, στις 28 & 29 Νοεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής.

Η ελληνική τουριστική αγορά, με πρωταγωνιστές τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της χώρας, εμπιστεύεται εδώ και χρόνια τη διοργάνωση, με αποτέλεσμα τη συνεχή εξέλιξη της, αλλά και των επιχειρηματικών συνεργιών και σχέσεων που αναπτύσσονται στο πλαίσιο της διοργάνωσης.

Το διήμερο event του 7ου BTPF 2019, περιλαμβάνει πάνω από 2.000 B2B συναντήσεις για τους επαγγελματίες του τουρισμού, παρουσιάσεις, βραβεύσεις και ένα networking cocktail, στο τέλος της πρώτης ημέρας των συναντήσεων.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το Business Travel Professionals Forum το μεγαλύτερο τουριστικό Β2Β Forum στην Ελλάδα, αποτελεί πλέον θεσμό για το χώρο του Τουρισμού στη χώρα μας, δίνοντας την ευκαιρία σε εμπορικές εταιρείες και ταξιδιωτικά γραφεία από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, να έρθουν σε επαφή με τους εκπροσώπους των μεγαλύτερων ξενοδοχείων της χώρας και να δημιουργήσουν επαγγελματικές συνεργασίες.

Η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα των: Ξ.Ε.Ε., ΣΕΤΕ, HAPCO, Δήμου Αθηναίων, fedHATTA.

Χορηγοί της διοργάνωσης: AEGEAN AIRLINES, PRAXIA BANK, PODIMATAS AUDIOVISUAL, ZAZOO EVENTS, IALONET, INOMO, LIFEFITNESS, PHOTO4FRAME, EKA GROUP, BCA COLLEGE.

Χορηγοί επικοινωνίας: ETRAVELNEWS, GTP Headlines, TOURISM TODAY, KATHIMERINI, CNN GREECE, DEAL NEWS.

Δηλώστε συμμετοχή στο ετήσιο B2B Forum, δημιουργήστε και ενισχύστε σχέσεις εμπιστοσύνης!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση και δηλώσεις συμμετοχής, επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του BUSINESS TRAVEL PROFESSIONALS FORUM: https://forum.swot.gr/.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media